Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé: Balíčky pre rodiny veľmi potešili.

Zamestnanci Úradu Žilinského samosprávneho kraja sa s radosťou angažovali v dobrovoľníckom projekte vianočné balíčky pre rodiny v núdzi s cieľom priniesť úľavu a hrejivé chvíle tým rodinám, ktoré  to v týchto časoch potrebujú. Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé, niečo mäkkučké, niečo voňavé, niečo užitočné, niečo na oddych, niečo pre radosť To všetko obsahovali vianočné balíčky pre rodiny v núdzi. ĎAKUJEME za všetky rodiny, ktorým sme balíčky rozdali. Je pre nás cťou byť súčasťou tohto pozitívneho príbehu a prispievať k vytvoreniu pohodlných a šťastných vianočných chvíľ pre tých, ktorí to potrebujú. Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí sa na tomto krásnom geste zúčastnili darujúcim aj obdarovaným. The post Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé: Balíčky pre rodiny veľmi potešili. appeared first on Nadácia ŽSK pre podporu rodiny.

prejsť na článok

Niečo sladké

Rozpráva sa žena s mužom: Miláčik, povedz mi niečo sladké. Vianočka s hrozienkami , hovorí muž.

prejsť na článok

Niečo o výrobe

Pár kvapiek tekutého CHILLI v polievke, guláši, haláslé, v treske a hoci aj na mastnom chlebe urobí zázrak. Tekuté CHILLI je niečo úžasné. Ak by sa niekto predsa chcel presvedčiť o sile chilli, stačí do úst jedna kvapka tekutého výťažku a o zábavu je post

prejsť na článok

Niečo na vytriezvenie

Pred polnocou hovorí hosť barmanovi: Budem musieť už ísť domov, teraz mi dajte niečo, aby som vytriezvel! Tu je, prosím, váš účet!

prejsť na článok

Na čítanie

V knižnici: - Prosím si niečo na čítanie. - Niečo ľahšie? - Netreba, som tu autom.

prejsť na článok

Niečo pozitívne

Lord volá domov a pýta sa Jamesa: - James, stalo sa niečo doma počas mojej neprítomnosti? - Áno, zlomil som lopatu. - Čo? Lopatu? - Áno, keď som zahrabával vášho psa. - Môjho psa?

prejsť na článok