Nezabudnuteľná svetelná a laserová show

Záver jablkového a kačacieho festivalu 2023 v Kráľovom Brode sa niesol v znamení nezabudnuteľnej show. Všetky poľnohospodárske stroje sa postavili na svoje miesta, zapli svetlá a majáky a začala sa svetelná a laserová show. Posúďte sami, video sa po kliknutí otvorí v novom okne.

prejsť na článok

Equus 175N Predvádzacia SHOW

Dovoľujeme si Vás pozvať na našu ďalšiu predvádzaciu show , ktorá sa uskutoční v krásnom prostredí Nízkych Tatier v Malužinskej doline.

prejsť na článok

DEAR Barber show, 2019 Žilina

Pre distribútora vlasovej kozmetiky sme vytvorili video z podujatia Dear Barber show 2019 v Žiline. The post DEAR Barber show, 2019 Žilina appeared first on LiveProduction.

prejsť na článok

Čo je svetelná reklama

Svetelná reklama Svetelná reklama patrí do kategórie signmakingu, teda reklamných prostriedkov, s ktorými sa stretávame na každom kroku. Z hľadiska marketingu je tento typ reklamy považovaný za veľmi silný nástroj, pretože jej prvky vníma na vedomej čo ne

prejsť na článok

Svetelná reklama ako výhodný ekonomický a marketingový ťah

Pri myšlienkach na New York sa väčšine o. i. vybaví aj Times Square a jeho pestrosť. Svetelná reklama s budovami vytvárajú dvojicu, bez ktorej si domáci i turisti nevedia predstaviť Veľké jablko. Ide o imidž, prestíž, nezameniteľný rukopis a charakteristi

prejsť na článok

Wrangler shoW 2023

Wrangler shoW 2023, ktorá bola plánovaná na 28-30. jul sa bohužiaľ NEUSKUTOČNÍ

prejsť na článok