Nezabúdaj na to, že to čo si dávaš na tvár vždy skončí v tvojom tele.

Nezabúdaj na to, čo si dávaš na pokožku. Produkty, ktoré sa nanášajú na pleť a telo vždy skončia vo vnútri nášho organizmu. Teraz sa mi to hovorí jednoducho, ale nie vždy som si to uvedomovala. Bola som veľmi prekvapená, keď mi naturopatka v Británii oznámila, že vo svojej každodennej kozmetike používam príliš veľa chemikálii a moja pečeň to množstvo nestíha filtrovať. Vtedy nastal zlom a začala som pátrať po iných možnostiach. Nájsť prírodnú kozmetiku, ktorá bude láskavá k môjmu telu, ale zároveň efektívna pre moju pleť nie je vôbec jednoduché. Dva roky som skúmala a používala všetky dostupné prírodné značky. Polovica z nich nemala žiadny efekt pre moju pokožku a druhá polovica nespĺňala podmienky, ktoré som si stanovila, ako napríklad udržateľnosť, recyklovateľné obaly a ohľaduplnosť voči našej planéte. Po vyskúšaní produktov značky Green People som vedela, že som konečne našla to, čo potrebujem. Nielen ja som bola spokojná, ale aj moja rodina a najmä zákazníčky, ktorým som túto značku začala odporúčať a väčšina z nich ju používa dodnes. Na výber je mnoho produktov. Krémy, ktoré viditeľne rozjasnia pleť alebo zmiernia pigmentáciu. Make-up, ktorý vytvára efekt zrelaxovanej pleti. Nočná maska, s ktorou mladnete počas spánku a mnoho ďalších produktov, ktorých aktívne látky robia doslova zázraky na vašej pleti, vlasoch a pokožke tela. Značka už niekoľko rokov vyhráva súťaže zamerané na citlivú a problematickú pokožku s rosaceou a psoriázou a na medzinárodnom trhu nemá konkurenciu. Ženám, ktoré používajú vo svojej nočnej rutine retinol, túto značku odporúčam používať najmä ráno, aby bola pleť cez deň odľahčená a prijímala výživu z čisto prírodných organických látok. Každá z nás by mala svoju pleť rozmaznávať, aby bola vyživená, pevná a jemná na dotyk. Kombinácia prírodnej kozmetiky a pravidelného precvičovania svalov tváre je najefektívnejšie a najjednoduchšie riešenie. Ak k tomuto ešte pridáme tejpovanie tváre, pleť bude vyzerať aj o 10 rokov mladšie The post Nezabúdaj na to, že to čo si dávaš na tvár vždy skončí v tvojom tele. appeared first on Natur-Life.sk.

prejsť na článok

Veľký deň D s Jimom

Svadobný deň je jeden z najdôležitejších dní v tvojom živote. Nezabudni, vďaka Jimovi a jeho radám ani príprava dokonalého looku na veľký deň D nemusí byť stresujúca. 

prejsť na článok

Domáca maska na tvár s moringovým práškom

Ak si radi vyskúšate účinok prírodného produktu najprv v domácej výrobe, ponúkame Vám recept na namiešanie home-made pleťovej masky na tvár s dokonalým omladzujúcim efektom.

prejsť na článok

Skrátený tvar ´d znamená to would alebo had?

Predstavte si, že v anglickom texte natrafíte napríklad na vetu: I‘d do it.Je to I would do it The post Skrátený tvar ´d znamená to would alebo had? appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

Masáž tváre a hlavy

Pravidelná masáž tváre a hlavy pôsobí mimoriadne relaxačne. Uvoľňuje napätie, odďaľuje proces starnutia a zlepšuje vzhľad pleti. V porovnaní s ostatnými svalmi v tele, ktoré sa upínajú na kosť, tvárové svaly sa upínajú priamo do kože. Vďaka tomu ovplyvňuj

prejsť na článok

Γιώργος Χρήστου Μέσα στα μάτια σου, Text + preklad

Μέσα στα μάτια σου (V Tvojich očiach) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Πόσο, πόσο σ’αγαπάω (Ako, ako veľmi Ťa milujem) όπου και να πάω θα σε σκεφτώ (kdekoľvek pôjdem budem na Teba myslieť) σβήνω, σβήνω το παρόν μου (mažem, mažem svo

prejsť na článok