NEW YORK za 299€ odlet z Ostravy, návrat do Prahy!

Skvelá akcia na letenky do New Yorku! Máme tu pre vás tip na zlacnené letenky LOT Polish Airlines už za 299€ za let tam aj naspäť dohromady! Letí sa z Ostravy, pričom naspäť sa vrátite do Prahy. Najlacnejšie letenky sú dostupné iba pri rezervácii vo dvojici čiže 598€ pre 2 osoby. Pre jednotlivca sú letenky drahšie. Možné je letieť na dve letiská v New Yorku Newark Liberty International Airport a John F. Kennedy International Airport. Kalendár termínov: na letisko Newark Liberty International Airport(EWR) nájdete na tejto stránke na letisko John F. Kennedy International Airport(JFK) nájdete na tejto stránke Vysoko odporúčame rezervovať čím skôr. Termíny postupne ubúdajú. Ak vám niektorý z termínov nepôjde, treba poskúšať ďalšie. Znamená to, že sa najlacnejšie letenky v danom termíne rozpredali. No iné sú ešte stále dostupné. V cene máte možnosť zobrať si menšiu príručnú batožinu s rozmermi 50cm x 40cm x 23cm. Ďalšia sa dá samozrejme v prípade potreby doplatiť. Z Do Cena Dátum Rezervácia Ostrava New York(EWR) New York(EWR) Praha 299€ január máj 2024 TERMÍNY Ostrava New York(JFK) New York(JFK) Praha 299€ január máj 2024 TERMÍNY Kde hľadať lacné ubytovanie? Z vlastnej skúsenosti vieme odporučiť portály – Trivago.co.uk či Booking.com. Trivago na nájdenie najlepšej ceny medzi rezervačnými webmi. Ak nikde nie je nejaká špeciálna zľava, tak väčšinou rezervujeme potom priamo cez Booking. Alternatívne na ponuky miestnych môžete skúsiť aj Airbnb.com Pred cestou si prečítajte aj:Ikonické filmové miesta v New Yorku, ktoré môžete navštíviťNajkrajšie americké národné parkyKam v New Yorku? 8 miest ktoré musíte vidieť!The post NEW YORK za 299€ odlet z Ostravy, návrat do Prahy! appeared first on LETENKY ZA BABKU.

prejsť na článok

TOTO je najväčší požiar v Európskej únii. V Grécku zhorela oblasť veľká ako New York

Požiar, ktorý vypukol na severovýchode Grécka, zničil oblasť veľkú ako New York. Požiar vyčíňa už 12 dní a bojujú s ním hasiči z piatich krajín.

prejsť na článok

Ryanair začne lietať z Košíc do Prahy

Východné Slovensko bude mať letecké spojenie s Prahou. Ryanair spúšťa novú linku Košice Praha. Lietať začnú od augusta 2020 a letenky sú už dostupné v predaji. Ceny jednosmernej letenky začínajú na sume od 30 €. Kalendár termínov si môžete pozrieť tu. Vy

prejsť na článok

BSK sa plánuje zapojiť do avizovaného bezpečnostného auditu na školách i výziev

Téma bezpečnosti na školách sa stala aktuálne diskutovanou po minuloročnej decembrovej tragickej streľbe na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej v centre Prahy.

prejsť na článok

Veľký návrat úchylných delfínov

Prečo má Veľké Uhorsko zbytočne zlé meno a koľko rokov mala Zuzka, keď naposledy chodila v burke.

prejsť na článok