Nevyhadzujte peniaze za materiálne darčeky. Kúpte zážitok!

Koľko darčekov, ktoré ste dostali k rôznym sviatkom a jubileám reálne využívate? Oblečenie nesadne veľkosťou, kvety uschnú, parfum vám nevonia a žartovné tabule zapadajú prachom. Bohužiaľ práve takto podobne končia materiálne darčeky. Prakticky ide o vyhodené peniaze. Naopak zážitky neuschnú a ani sa na ne nezabudne. Prečo a aké zážitky kúpiť? Prečo sa oplatí investovať do zážitkov Darčeky k narodeninám nemateriálneho rázu sú najlepšie darčeky na svete. Zážitkové darčeky pre ženy, ale tiež pre mužov alebo deti sa oplatia kúpiť z viacerých dôvodov. Vymenujme si aspoň tie základné: Materiálne darčeky vyvolávajú pozitívne emócie len na krátky čas. Zážitkové darčeky sa vryjú do pamäti na celý život. Materiálne darčeky sa opotrebujú, začnú nás nudiť alebo dokonca obdarovaného nikdy neoslovili. Akýkoľvek zážitok nie je nudný a nekončí v koši. Zážitkové darčeky budujú spomienky, formujú osobnosť a menia pohľad na svet i na seba samého. Zážitkové darčeky pomáhajú prekonávať limity a obmedzenia, ktoré sú len v našej hlave. Zážitkové darčeky potešia tri razy: počas príprav a času, kedy sa na zážitok tešíte. Počas prežívania samotného zážitku a na záver vždy, keď si na zážitok po jeho realizácii spomeniete. Aké zážitky kúpiť pre ženy a aké pre mužov Ženy sú pokojnejšie ako muži, viac ich potešia príjemné a relaxačné zážitky. Veľmi obľúbené sú wellness pobyty v netradičnom prostredí. Poteší tiež výlet do európskej metropole. Pre romantikov sú určené lety pri západe slnka – v balóne, vo vrtuľníku alebo v malom lietadle. Pikantnejšie sú darčeky vo forme masáže pre dvoch. Pre viac dobrodružné typy žien odporúčame kúpiť tandemový zoskok padákom a let rogalom. Zážitkový darček pre muža by mal byť taký, počas ktorého páni zažijú niečo, čo doposiaľ nemali šancu zažiť. Niečo, čo im bude závidieť každý kamarát a kolega. Medzi špičku patria zážitky, kedy si páni vyskúšajú pilotovanie. Pilotovať môžu vetroň, vírnik alebo dokonca stíhačku. Na zemi im doprajte rýchlosť a silný motor vďaka jazde na formule a štvorkolke. Ako pravý pilot sa váš partner bude cítiť v simulátore letu. Pre milovníkov piva môže byť slasťou pivný kúpeľ a návšteva výrobne rumu či vína. The post Nevyhadzujte peniaze za materiálne darčeky. Kúpte zážitok! first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

prejsť na článok

Tipy na darčeky ku krstu

Dostali ste pozvanie na krst a netušíte, aký darček dieťaťu priniesť? Krst je jedinečná rodinná udalosť. Je začiatkom cesty dieťa k jeho viere. Krst sa nielen v našom regióne spája s oslavou a k tej patria často aj darčeky. Nie sú to však obyčajné darčeky

prejsť na článok

Vianočné darčeky

V škótskej rodine: - Detičky, už ste si pozreli darčeky? - Áno, áno! - Tak ich pekne zabaľte, aby sa do budúcich Vianoc nezaprášili.

prejsť na článok

Darčeky od Ježiška

Malý Paťko pri stromčeku: - Mami, všetky darčeky mi priniesol Ježiško? - Samozrejme, a kto iný? - To znamená, že vy dvaja ste sa na mňa úplne vysrali?

prejsť na článok

Darčeky nečakaj

Keďže Ježiško má prievan v oku, na darčeky čakaj do ďalšieho roku. A ak ti to rozum v hlave neberie, o rok sa na teba opäť vyserie.

prejsť na článok

Darčeky nebudú

Otec hovorí deťom: - Keď som bol ja malý, boli sme takí chudobní, že môj otec na Štedrý večer vyšiel von s puškou, trikrát vystrelil, prišiel dovnútra a povedal: Darčeky nebudú, lebo Ježiško spáchal samovraždu!

prejsť na článok