Nešťastné žmolky a čo s nimi

Poznáme ich veľmi dobre z oblečenia, no nevyhýbajú sa ani poťahovým látkam na našich sedačkách. Áno, reč je o tých malých nešťastných uzlíkoch, ktoré nazývame žmolky. Na kráse veru nepridajú žiadnemu poťahu, rovnako ako ani vyblednutá farba či zafarbenie látky nejakým ďalším textilným výrobkom. Čo najčastejšie spôsobuje vznik žmolkov a farebných nedokonalostí? Čo sú a ako vznikajú žmolky? [...] Príspevok Nešťastné žmolky a čo s nimi je zobrazený ako prvý na IdealDecor - čalúnnicky materiál.

prejsť na článok

ROZBITÉ NÁMESTIE

Nie je to dlho, čo sme za toľko kritizované peniaze, cez 400.000 eur, opravovali križovatku pred námestím. Podľa mňa nešťastne zvolený cyklo-koridor ústiaci do dlažby. Tá je k dnešnému dňu v tejto časti rozbitá, vyžaduje si okamžitú opravu, respektíve či

prejsť na článok

Tieto geotermálne startupy majú ovládnuť budúcnosť. Sú medzi nimi aj Slováci

Vývoj v geotermálnom odvetví napreduje rýchlo s cieľom sprístupniť energiu zo zeme v čo najväčšej miere. Najúspešnejšie geotermálne startupy získali v uplynulom období miliónové investície, ktoré majú technologický pokrok zrýchliť. Medzi týmito inovatívny

prejsť na článok

Kam vyhodiť kartónové krabice po použití?

Použité kartónové obaly nemusia skončiť len v modrom kontajneri na papier. Aké sú ďalšie možnosti, ako s nimi naložiť?

prejsť na článok

RSVP kartičky

Pošlete svým svatebním hostům spolu se svatebním oznámením i odpovědní kartičku a mějte tak přehled o tom, jestli s nimi můžete na váš velký den D počítat.

prejsť na článok

Vianoce bez dymu? Máme tip na skvelý darček pre dospelého fajčiara

Najkrajšie sviatky roka sú tu a s nimi prichádza aj hviezdna novinka – limitovaná edícia STARDRIFT zo série IQOS ILUMA. Bez dymu a cigaretového zápachu budú Vianoce ešte krajšie.

prejsť na článok