Nestaráte sa o svoje peniaze? Pozrite si, koľko môžete stratiť alebo získať

Hovorí sa, že čas sú peniaze. Platí to však iba vtedy, ak človek využije čas efektívne. Ak sa dá ušetriť hneď, tak je zbytočné nechávať to na neskôr. A to, čo ušetríte, môžete hneď investovať a zhodnocovať.

prejsť na článok

Ako zarábať peniaze

Máte pocit, že sa u Vás peniaze dlho neohrejú? Zaujíma Vás, ako získať nejaké peniaze navyše? Chcete získať informácie, aby peniaze začali pracovať pre Vás? Potom Vás tento článok rozhodne zaujme.

prejsť na článok

Zmenou fondu v DSS môžete získať aj 5-krát vyšší výnos

Druhý pilier vám možno neprinesie “švajčiarsky dôchodok”. Aj napriek tomu vôbec nie je jedno, v ktorom fonde máte svoje peniaze. Rozdiel medzi najlepším a najhorším fondom je 5-násobný. V ktorom z nich máte svoje peniaze?

prejsť na článok

Ako môžete optimalizovať svoje finančné produkty

Platiť menej a získať viac. To je hlavným cieľom optimalizácie finančných produktov. Ušetrené peniaze môžete minúť alebo ich môžete použiť na cielené budovanie finančného majetku.

prejsť na článok

Koľko zarobí vaša investícia, keď zainvestujete v čase poklesu?

Poklesy na trhu vždy prinášajú príležitosť lacno nakúpiť. Ak to chcete využiť, tak musíte v tom čase zainvestovať svoje peniaze. Lacný nákup automaticky zvyšuje výnos vašej investície. Koľko dokážu zarobiť peniaze, ktoré zainvestujete v čase poklesu? Mysl

prejsť na článok

Ako investovať svoje peniaze efektívne a múdro?

Vkročte dopredu Spomínate si na svoj prvý deň v práci alebo prvýkrát, keď ste riadili auto? Boli ste nervózni, že? Ale pozrite sa, ako dobre to dopadlo. Investovanie sa od toho nelíši ide len o prvý krok. Nebojte sa investovať do podielových fondov jedno

prejsť na článok