Nemocnice Pelhřimov pavilon Dětského, gynekologicko porodnického a neurologického oddělení

V říjnu 2022 jsme dokončili montáž ochranných designových prvků Acrovyn® v Nemocnici Pelhřimov pro stavební firmu PKS. The post Nemocnice Pelhřimov pavilon Dětského, gynekologicko porodnického a neurologického oddělení appeared first on INVISTA SK s.r.o..

prejsť na článok

Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace přijme NEUROLOGA S ODBORNOU/SPECIALIZOVANOU ZPŮSOBILOSTÍ

Článek Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace přijme NEUROLOGA S ODBORNOU/SPECIALIZOVANOU ZPŮSOBILOSTÍ se nejdříve objevil na Prehľadnejšie zdravotníctvo.

prejsť na článok

Oddelenie urgentného príjmu Nemocnica AGEL Komárno

V septembri 2022 sme ukončili realizáciu ochranných prvkov na oddelení nového urgentného príjmu Nemocnice AGEL Komárno pre spoločnosť MENERT spol s r.o..

prejsť na článok

Inžinierske štúdium na Oddelení dreva, celulózy a papiera

Štúdium na Oddelení dreva, celulózy a papiera poskytuje absolventom vynikajúce možnosti uplatnenia na pozíciach technológov pre celulózo-papierenský a drevospracujúci priemysel, na menežérskych poozíciach, v administratíve s chemickým zameraním, v obchodn

prejsť na článok

Presťahované odberové miesto

Vážení klienti, od 1. februára 2023 sa odberové miesto MOM Žilina (zo Žilinskej nemocnice) na testovanie COVID-19 sťahuje do budovy KLINICKEJ BIOCHÉMIE s.r.o. na ulici V.Spanyola 47A (pri areáli nemocnice)

prejsť na článok

Fakultní Nemocnice Motol

Pro Fakultní Nemocnici v Motole jsme dodali a nainstalovi jak ochranné prvky, tak i dilatační lišty.

prejsť na článok