Nemecký model rozcvičky - zabiehanie

"Precízne diagonálne prihrávky so zabiehaním" V minulých častiach zo série Nemecký model rozcvičky sme si predstavili už prihrávky v trojuholníku a prihrávky v kruhu. Dnes si ukážeme ďalšie cvičenie ideálne pre rozcvičku so zameraním na zabiehanie. Na Slovensku sa to pomenúva ako cvičenie s výmenou miesta.Tento typ cvičenia je vhodný najmä vtedy, keď je hlavná časť tréningovej jednotky zameraná na zdokonaľovanie útočných herných kombinácií so zabiehaním. Cvičenie je z dielne futbalového klubu Schalke 04. Článok je určený len pre registrovaných užívateľov. 

  • Web: Domov
  • Aktualizované: 8.8.2023
prejsť na článok

Pripravujeme reálny model Elektrární

V spolupráci so spoločnosťou Promodel.sk pripravujeme architektonický model mestského bloku Elektrárne. Reálny model odhalí klientom a verejnosti detaily rekonštrukcie Národnej kultúrnej pamiatky Elektrárne, krásu nových obytných blokov a nový potenciál m

prejsť na článok

Nemecký daňový systém

Nemecký daňový systém je pomerne komplikovaný, ale je tiež veľmi transparentný a spravodlivý. V Nemecku sa vzťahuje progresívna daň z príjmu, čo znamená, že čím vyšší je váš príjem, tým vyššia je aj daň, ktorú musíte zaplatiť. Okrem toho sa v Nemecku plat

prejsť na článok

1924 Ford Model T

Cena: 25 000 € Ford T model Tourer z roku 1924 je plne funkčný predvojnový Ford po staršej renovácii. Má nové pneumatiky, je pripravený na jazdu a po nedávnom servise.

prejsť na článok

1928 Ford Model A Tudor

Cena: 19 900 € Ako gangster v dvadsiatych rokoch? Aj to môže byť. Tento nádherne zreštaurovaný Model A Tudor je na to vhodný. Tudor vlastne znamená dvojdverovú karosériu. Je na historických evidenčných číslach a je kusom histórie, ktorý môžete mať.

prejsť na článok

RU3 - jazykové vzdelávanie

Na stránky bola pridaná firma RU3 - jazykové vzdelávanie, ktorá Vás naučí ruský, nemecký, francúzsky jazyk a slovenský jazyk pre cudzincov.

prejsť na článok