Nemáte žiadne hobby? Tak to je chyba!!

Nájsť správne vyváženie medzi pracovnými povinnosťami a voľnými chvíľami je mimoriadne dôležité. Práca nás síce živí, ale náš život by nemal byť len o povinnostiach. Všetci potrebujeme vypnúť.   Predídete syndrómu vyhorenia Nájsť zdravý pomer medzi prácou, povinnosťami a zábavou nie je vždy jednoduché. Ľudia, ktorí si to vedia utriediť sú väčšinou výkonnejší, vyrovnanejší a celkovo vyzerajú sviežejšie a zdravšie. Vybehnite na prechádzku, zájdite si na drink s kamoškami, študujte jazyky, háčkujte Odreagovanie pri nových činnostiach vám pomôže získať novú chuť do života.   Meditácia Niekto by práve túto činnosť nenazval záľubou, ale ak sa jej venujete pravidelne tak sa ňou stáva. Radšej si sadnite a meditujte ako prepínajte kanály na gauči pred televízorom. Práve pri meditácii dochádza k uvoľneniu napätia, svalov, rozšírenie ciev, uvoľnenie stresu, dokonca môže mať za následok zlepšenie imunitného systému a zvýšenie koncentrácie. Zdravý relax, ktorý môže byť aj hobby.   Zbavíte sa stereotypu Predsa len robiť každý deň to isté, nonstop, je smrtiace. Vstať, najesť sa, pracovať, nakúpiť, najesť sa a spať znie to hrôzostrašne. Ale ak do toho pripletiete nejaké hobby. Ideálne každý deň niečo iné, tak hneď to je pestrejšie a život zmysluplnejší.   Socializácia, nové priateľstvá Nikdy neviete koho môžete stretnúť pri vykonávaní, plnení si svojho hobby. Najlepšie ako sa nadväzujú nové známosti je práve pri aktivitách, ktoré ľudí spájajú ako šport, kadejaké kurzy, či už vzdelávacie alebo nejaké iné.   Televízor a sociálne siete nám ukrojili veľkú časť nášho voľného času, ktorý by bol práve vhodne strávený vykonávaním záľub. Teda je nutné najskôr ubrať z toho vďaka čomu si myslíme, že ten čas na hobby nemáme a namiesto vylihovania pred telkou a ťukania do sociálnych sieti  spravme niečo pre seba. Hneď to zlepší deň a náladu. Článek Nemáte žiadne hobby? Tak to je chyba!! se nejdříve objevil na Juli.

  • Web: Juli
  • Aktualizované: 23.10.2023
prejsť na článok

To jediné mi chýba, veľmi chýba . . .

„Šťastná rodina je ten najkrajší Boží dar. Podobá sa naladenej lýre - každá struna vydáva iný tón, a predsa spolu vytvárajú krásnu harmóniu. (Božena Němcová) Ponúkame rodinám našich pacientov i v čase pandémie a zákazu návštev možnosť byť si na blízku..

prejsť na článok

Zlom v legislatíve dronov vyhlásenie NBÚ o bezpečnostnej previerke

[Zatiaľ neaktualizované podľa novej legislatívy od 1.1.2021] Posledných niekoľko mesiacov je vo svete dronovej legislatívy poriadne rušno. Pred niekoľkými hodinami vydal Národný bezpečnostý úrad vyhlásenie, ktoré môže byť zlomové pre komerčných aj hobby p

prejsť na článok

Obchodovanie s demo peniazmi

Najlepším spôsobom, ako sa naučiť obchodné postupy na platforme Plus500, je stiahnuť si n bezplatný softvér, otvoriť si účet a obchodovať s demo peniazmi Postup je úplne taký istý ako pri obchodovaní s reálnymi peniazmi, len s tým rozdielom, že nemusíte v

prejsť na článok

32. číslo newslettera ACZ: KDYŽ NEMÁTE LEPENÍ

Práve vyšlo 32. číslo newslettra spoločnosti AKCENTA CZ. Prináša informácie o dianí v spoločnosti a tiež predikcie hlavných menových párov.

prejsť na článok

32. číslo newsletteru ACZ - KDYŽ NEMÁTE LEPENÍ

Právě vyšlo 32. číslo newsletteru společnosti AKCENTA CZ. Přináší informace o dění ve společnosti a také predikce hlavních měnových párů.

prejsť na článok