Nečakaný a milý darček :)

Do hospicu nám kuriér priniesol tento týždeň balíček z firmy ISSO Prievidza. Balíček bol nečakaný ... a po jeho rozbalení nás uprostred dňa v službe našim pacientom v konečnom štádiu ochorenia (zväčša onkologického) krásne zahriala v srdci takáto milá a nečakaná pozornosť . . .

prejsť na článok

Ďakujeme za RÚŠKOLAPKY ;)

Ďakujeme Tomášovi a Jakubovi z https://rouskolapka.eu/ za praktický darček pre členov nášho hospicového tímu.

prejsť na článok

Prístrešok na BICYKLE - ďakujeme za darček :)

Časť nášho hospicového tímu (nie malá :) prichádza do hospicu na bicykli - je to nielen troška športu počas dňa ale i spôsob ako si vyvetrať hlavu . Bicyklovanie mnohí z nich považujú za účinnú pomôcku v prevencii syndrómu vyhorenia.

prejsť na článok

SledovaniTV nadeľuje svojim užívateľom balíček Filmbox až do konca roka

Užívatelia SledovaniTV dostali vianočný darček v podobe 13 prémiových kanálov skupiny Filmbox. Súčasťou balíčka je navyše aj videotéka Filmbox, ktorá zahŕňa viac ako 290 seriálov a filmov na okamžité prehranie.

prejsť na článok

Sedací vak s vlastným dizajnom

Sedacie vaky majú rôzne dizajny a obvykle si stačí vybrať taký, ktorý sa vám najviac páči alebo sa hodí k ostatnému nábytku. Existuje ale aj iná možnosť a to nechať si vyrobiť sedací vak s vlastným dizajnom. Obal vaku môže mať akúkoľvek potlač a tak je vh

prejsť na článok

Čo je SEO?

Bez najmenších pochýb dôležitá, no zároveň dlhá a nie celkom jednoduchá. Tak by som ja opísala cestu, ktorá vedie za úspešným SEO. A vlastne, čo je SEO? Search Engine Optimization či po slovensky Optimalizácia pre vyhľadávače – takúto poučku nájdete azda

prejsť na článok