Nažehľovací termolis do domácej dielne

Nažehľovací termolis je neodmysliteľnou súčasťou našej každodennej práce. Vyskúšali a otestovali sme ich už mnoho. Máme za sebou veľké objemy tričiek v krátkom čase ale aj zákazky, ktoré si vyžiadali vyrobiť jeden kus. Otestovali sme značkový termolis, ktorý je vhodný pre reklamnú agentúru s vysokou produkciou. Tiež sme vyskúšali lacný termolis z Číny, ktorý začal Príspevok Nažehľovací termolis do domácej dielne zobrazený najskôr ContentPress.

prejsť na článok

Tvorivé dielne

Po dlhej prestávke Vás srdečne pozývame na Tvorivé dielne Macrame tvorenie, ktoré sa budú konať dňa 24.10.2021o 13.30 v Poľovníckom dome v Lišove. Tešíme sa na Vás. Soňa a Tatiana The post Tvorivé dielne appeared first on Obec Lišov.

prejsť na článok

HÁDZANÁ, EXTRALIGA: Prišli sme o brankára aj o dôležité body

Martinčania už bez brankára Čepicu podľahli na domácej palubovke Hlohovcu. Zápas sa na stranu súpera zlomil v druhom polčase.

prejsť na článok

Horúca novinka z dielne The Wellders a Reggae Callin’ Records vychádza už 9. Decembra 2022

Pokyman vydáva nový album BLESSINGS s 11 novými hot trekmi. Stay Blessed! Horúca novinka z dielne The Wellders a Reggae Callin’ Records vychádza už 9. Decembra 2022. Debutovy album Bleesings od Pokymana, frontmana z Medial Banana, je fresh pokračovaním vl

prejsť na článok

3. XMAS CHALLENGE JE TU!

V poradí už III.ročník obľúbenej predvianočnej akcie. Tešiť sa môžete na kopec zábavy, súťaží a skvelú atmosféru. Tento rok sme si pre vás pripravili: Active KidsDetskú súťaž s najrôznejšími pohybovými aktivitami. Rozdelenie: Chlapci/Dievčatá

prejsť na článok