Návrh a realizácia vstupnej chodby

V návrhu vstupného priestoru rodinného domu sme sa pokúsili zjednotiť malý a členitý priestor chodby. Navrhli sme otváravé skrinky, v ktorých sa ukryjú topánky aj šatstvo. Skrinky su prestriedané drevenými regálmi. Vstup je od ostatnej časti domu oddelený posúvnymi dverami, ktoré sú väčšinou odtiahnuté. Z tohto dôvodu sme v chodbe použili rovnaké materiály a farebnosť ako v ostatnej časti domu. Hladké plochy zatvorených skriniek sú prestriedané otvorenými drevenými regálmi. Regály sú viditeľné z obývačky. Slúžia na uloženie dekorácií, ale aj často používaných predmetov. Skrinky sú funkčné vo svojej celej hĺbke. The post Návrh a realizácia vstupnej chodby first appeared on Architekti on:off.

prejsť na článok

Byt Narcisova

Realizácia bytu - Košice Martina Galliková - Utulno 2020 Návrh a realizácia 3izb. bytu v novostavbe v Košiciach. 

prejsť na článok

Návrh a realizácia pracovne

Pracovňa bola navrhnutá pre mladý pár do rodinného domu. Domáca je momentálne na materskej dovolenke a vo voľnom čase sa venuje šitiu a práci s textilom. Požiadavkou klientky bolo vytvoriť čo najväčšiu pracovnú plochu a množstvo odkladacích priestorov.

prejsť na článok

Návrh detských izieb

Detská izba je pre dieťa často prvou lekciou estetiky. Ako vyzerá tá u Vás? Rozhodovali ste o nej vy, dali ste si spraviť návrh u architektov alebo priestor na realizáciu dostali práve jej malí obyvatelia? Tu je ukážka jedného z našich návrhov. Návrh d

prejsť na článok

Usadlosť pod Kriváňom

Usadlosť pod Kriváňom Luxusné interiéry Luxusné chatové interiéry na samote v úžasnej prírode pod Kriváňom. Realizácia 2019. Foto:

prejsť na článok

Realizácia stavby domu vo svahu v Dúbravke

Dúbravka sa nachádza v prekrásnom prostredí, obklopená pohorím Malých Karpát. Na jej vrchu sa týči štátna rezervácia Devínska Kobyla. Pomerne veľká časť rodinných domov v Dúbravke sa preto nachádza vo svahu a realizácia stavby domu v takomto náročnom teré

prejsť na článok