Návod na korálkovú retiazku na okuliare

Pokiaľ nosíte okuliare, ako už dioptrické či slnečné, často sa stáva, že neviete kam s nimi. Super vychytávkou je korálková retiazka, ktorá je nielen praktická, ale zároveň dokáže byť aj módnym doplnkom. Poďte sa nechať inšpirovať a možno si jeden vyrobiť. Všetko potrebné na výrobu zakúpite na našom e-shope.

prejsť na článok

Prečo si vybrať pozlátený retiazku zo striebra?

Pozlacovanie a zlatenie spočíva nanesení vrstvy zlata na povrch iného materiálu, v našom prípade striebra.

prejsť na článok

Návod ako vykonať údržbu ručnej rezačky SuperPro

Výrobca Battipav pripravil ukážkový video návod s postupom ako vykonať údržbu ručnej rezačky obkladu z rady SuperPro. Návod slúži na rýchlu výmenu ložísk v rezacej hlave vďaka, ktorému bude rezanie presné.

prejsť na článok

Návod na obal na sviečku z rokajlov

Tentokrát pre nás spísala návod pani Drahomíra „Darí“ Fejtková, ktorá je kráľovnou korálikov už vyše 20 rokov. Kráľovnou, pretože má vlastnú školu korálkovanie, píše návody, radí vo facebookových skupinách začiatočníkom aj pokročilým a tiež napísala nieko

prejsť na článok

Ku každému produktu darček

Vzhľad a rozloženie aktualít môžete upraviť v module Designer (návod). Ku každej aktualite rovnako ako inému obsahu môžete priradiť zaujímavý náhľadový obrázok (návod).

prejsť na článok

Návod na použiie koruniek na vŕtanie za sucha

Ako vŕtať otvory do tvrdých obkladov a dlažieb pomocou uhlovej brúsky? Prečítajte si krátky návod na použitie a zopár typov ako zvýšiť životnosť koruniek.

prejsť na článok