Navigátor Schwarzbacher: DAKAR s Black hillom bude príjemnejší

Legendárna rely Dakar začne už čoskoro písať svoju 44. kapitolu. Jej súčasťou bude v saudsko-arabskej púšti premiérovo aj Black hill outdoor. Naša značka sa dohodla na produktovom partnerstve s ULRICH SCHWARZBACHER DAKAR TEAMom. Posádka v zložení Juraj Ulrich (pilot), Ľuboš Schwarzbacher (navigátor), Alexander Nejedlý (šéf asistencie) a VadimBilousov (mechanik) sa bude počas púštneho dobrodružstva spoliehať na kvality merino oblečenia.

prejsť na článok

Black Friday začína!

Najväčšia nákupná mánia v roku je tu! Dlho očakávaný BLACK FRIDAY začína aj u nás a tak máte skvelú príležitosť nakúpiť si nové kúsky za neuveriteľné ceny!

prejsť na článok

Letné promo na Black Hill Outdoor

Leto sa nám naplno rozbehlo a s ním sa spája aj letná turistika v horách. Po Covid-19 bude väčšina z nás tráviť dovolenku doma a hory si budeme môcť užiť tak ako už dávno nie. Rozhodli sme sa preto aj my v Black Hill Outdoor spustiť letné promo. Pri nákup

prejsť na článok

Wild karta pre Lukáša Zušťáka

The first qualification tournament for this years Penati Slovak Open took place on the Penati Golf Resort. The tournament is played with the participation of professional players and amateurs in teams and individual categories. The tournament took place

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on BLACK DRAGON.

prejsť na článok

Black hill outdoor oblečenie v divočine švédskeho Laponska

Po časoch pandémie, ktorá nás uzavrela na 2 roky doma a hlavne nám neumožnila cestovať do zahraničia, sme sa s priateľom nevedeli dočkať tohto leta. Naplánovali sme si naň dlhý trek vo Švédskom Laponsku, nazývaný Kungsleden „King’s trail“. 

prejsť na článok