Naučíme vás, ako dokonale oblepiť hokejku páskou

Pre niekoho je olepenie hokejky skôr povinnou jazdou, pre iných “posvätným rituálom“ s dôrazom na presnosť. Nezáležiac na tom, akým spôsobom hokejku oblepujete, pripravili sme pre vás všeobecné tipy a zásady, vďaka ktorým páska dlhšie vydrží. Jednak predĺžite živnotnosť samotnej hokejky, ako aj zvýšite cit pri hre s pukom.

prejsť na článok

Predstavujeme vám novú hokejku VAPOR HYP2RLITE

Konečne sme dočkali a máme tu novú kolekciu Vapor Hyperlite 2 ktorá prináša aj novú hokejku z tejto rady. Poďme sa teda pozrieť bližšie na túto elitnú hokejku!

prejsť na článok

Oprava hokejky: Funguje to naozaj tak dobre? Testovali sme!

Ak si zlomenú hokejku necháte profesionálne opraviť, je možné, že tak ľahko nespoznáte rozdiel medzi novou a lepenou hokejkou. Nové, pokročilé techniky s použitím dutého spoja urobia hokejku ľahučkou, bez výrazných zmien vlastností. Základ je použitie kva

prejsť na článok

Úplne všetko, čo potrebujete vedieť pri výbere správnej hokejky [2023]

Patríte aj vy k skupine ľudí, ktorí kupujú hokejku len na základe obľúbenej značky či lákavého dizajnu? Namiesto toho sa zamerajte na nasledovné základné kritéria, ktoré vás nasmerujú k výberu najvhodnejšej hokejky pre vás. Správnym výberom nielen zlepšít

prejsť na článok

Dokonalé šaty na každú postavu!

Existuje dokonalý módny kúsok, v ktorom bude každá z nás vyzerať skvelo bez ohľadu na typ postavy? Správna a jednoznačná odpoveď je: ÁNO! Sú to zavinovacie šaty, ktoré dokonale zamaskujú všetky nedokonalosti a naopak, zdôraznia aj prednosti.

prejsť na článok

Čo je to saldokonto a ako s ním pracovať v systéme ABRA Gen

Práca s účtovnou knihou, v ktorej evidujete pohľadávky a záväzky na účtoch jednotlivých dodávateľov a odberateľov, je každodennou povinnosťou účtovníka. Naučíme vás pracovať so saldokontom v systéme ABRA Gen.

prejsť na článok