Natália Poláková

/*! elementor - v3.19.0 - 28-02-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block} Zoznámte sa s Natáliou Polákovou Vždy, keď si Naty spomenie na svoje detstvo, vybaví si vôňu koláčikov a hrejivý pocit pri ich pečení. Už ako malá, snívala o tom, že sa jedného dňa sama stane cukrárkou, a jej sen sa stal skutočnosťou. Okrem toho, že talentovaná Natália pracuje ako šéfcukrár, je tiež ambasádorkou nášho obchodu Patisserie.sk, v ktorom nájdete to najlepšie pre vaše sladké výtvory. V rozhovore sme sa s Natáliou porozprávali o jej vášni pre cukrárstvo a jej úlohe ako ambasádorky obchodu Patisserie.sk Cukrárstvo je pre mňa umenie, hovorí s iskrou v očiach. Je to kreatívna cesta, kde neexistujú hranice. Vždy je priestor na inovácie a sebarozvoj. Je to niečo, čo ma napĺňa a robí šťastnou každý deň. /*! elementor - v3.19.0 - 28-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} Natália si svoju prácu užíva nielen pre kreatívny aspekt, ale aj pre možnosť pracovať s vynikajúcimi surovinami. Polovicou úspechu pri mojej práci je kvalitná surovina, tvrdí s hrdosťou. Práve vaša firma Patisserie.sk mi umožňuje tvoriť umenie s najlepšími surovinami. Sú kľúčovým prvkom v každom mojom dezerte. V jej cukrárskom svete je každý recept pečený s láskou a starostlivosťou. „Som nesmierne hrdá, že môžem byť súčasťou Patisserie.sk. Vždy sa snažím vytvárať dezerty, ktoré dýchajú životom, zdôrazňuje s vášňou. Chcem, aby každý zákusok rozprával svoj jedinečný príbeh a prinášal ľuďom radostné chvíle. Vaše kvalitné suroviny sú pre mňa ako kúzelná prísada, ktorá nie len poteší oči, ale aj pohladí chuťové poháriky svojou famóznou chuťou. Natália nevidí svoje výtvory len ako dezerty, ale ako umelecké diela, ktoré sa dotýkajú nie len zmyslov, ale aj srdca. /*! elementor - v3.19.0 - 28-02-2024 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} Súčasťou tohto blogového príspevku je aj video s receptom na famózny kokosovo-madľový zákusok, v ktorom Natália vysvetľuje, ako použiť suroviny, ktoré nájdete na eshope shop.patisserie.sk. Vo videu ukazuje krok za krokom, ako vytvoriť tento lahodný dezert plný kokosovej vône a lahodnej mandľovej chuti. Vrelo odporúčame vyskúšať tento recept a nechať sa unášať do sveta Natálie Polákovej, kde cukrárstvo nie je len o jedle, ale o tvorbe umenia, ktoré oslovuje zmysly a dotýka sa srdca. Natália vám ukazuje, že kvalitné suroviny sú kľúčom k dokonalému dezertu a že každý kúsok sladkej radosti je oveľa viac než len jednoduchý zákusok. Aké suroviny budeme potrebovať Maslová sušienka : 200g Hladká múka150g  Cukor práškový1ks     Vajcia125g   Maslo1/2 PL  Kypriaci prášok do pečiva Kostra dezertu : 300g Biela čokoláda Plnka č.1 : 150ml Smotana na šľahanie2PL     Vanilkový cukor+ Zvyšná biela čokoláda Plnka č. 2 :250ml Passion fruit pyré250ml Mango pyré20g     Gustin 1dcl     Voda Plnka č.3 :100g Maslové sušienky2PL   Pariani pasta ( Mandľa&kokos)  Plnka č. 4 :150 g Biela čokoláda80ml  Smotana na šľahanie1PL     Pariani pasta (Mandľa&kokos) 1PL Mascarpone /*! elementor - v3.19.0 - 28-02-2024 */ .elementor-widget-video .elementor-widget-container{overflow:hidden;transform:translateZ(0)}.elementor-widget-video .elementor-wrapper{aspect-ratio:var(--video-aspect-ratio)}.elementor-widget-video .elementor-wrapper iframe,.elementor-widget-video .elementor-wrapper video{height:100%;width:100%;display:flex;border:none;background-color:#000}@supports not (aspect-ratio:1/1){.elementor-widget-video .elementor-wrapper{position:relative;overflow:hidden;height:0;padding-bottom:calc(100% / var(--video-aspect-ratio))}.elementor-widget-video .elementor-wrapper iframe,.elementor-widget-video .elementor-wrapper video{position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0}}.elementor-widget-video .elementor-open-inline .elementor-custom-embed-image-overlay{position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0;background-size:cover;background-position:50%}.elementor-widget-video .elementor-custom-embed-image-overlay{cursor:pointer;text-align:center}.elementor-widget-video .elementor-custom-embed-image-overlay:hover .elementor-custom-embed-play i{opacity:1}.elementor-widget-video .elementor-custom-embed-image-overlay img{display:block;width:100%;aspect-ratio:var(--video-aspect-ratio);-o-object-fit:cover;object-fit:cover;-o-object-position:center center;object-position:center center}@supports not (aspect-ratio:1/1){.elementor-widget-video .elementor-custom-embed-image-overlay{position:relative;overflow:hidden;height:0;padding-bottom:calc(100% / var(--video-aspect-ratio))}.elementor-widget-video .elementor-custom-embed-image-overlay img{position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0}}.elementor-widget-video .e-hosted-video .elementor-video{-o-object-fit:cover;object-fit:cover}.e-con-inner>.elementor-widget-video,.e-con>.elementor-widget-video{width:var(--container-widget-width);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)} The post Natália Poláková first appeared on Patisserie.

prejsť na článok

Poďme spolu poslať RADOSŤ tam, kde je to potrebné

Na každom z nás záleží, a preto by sme si mali byť neustále nápomocní, a to nie len v súčasnej dobe koronakrízy. Hovorí sa, že ak chceš zmeniť svet, musíš začať od seba, aby si mohol byť inšpiráciou pre druhých. A preto sme sa aj my rozhodli pridať ruku k

prejsť na článok

Úspešné a známe Slovenky sa stretnú na SUPERfeel

Konferencia pre ženy sa koná 19. októbra v Bratislave TLAČOVÁ SPRÁVA Bratislava 04.10.2018 Októbrová SUPERfeel konferencia, ktorú organizuje bývalá modelka Ivana Kičikoleva, má program nabitý známymi a úspešnými ženam a ponúkne aj  atraktívne sprievodné

prejsť na článok

Minimalistická svadba na Tokaji

const searchread_64198b416fdbb04ca4be40f9 = `Minimalistická svadba v rodinnom vinárstve Grand Bari na Tokaji Natália a Michal Júl 1, 2021 Minimalistická svadba Natálie a Michala sa konala v rodinnom vinárstve Grand Bari. Toto vinaŕstvo sa nachádza na územ

prejsť na článok

výsledky BGP 1.kolo 25.3.2023

slniečka dievčatá 2017 2018 1. SGCB 63 kurzy Pajchortová Mia 2017 13,90 Hlavačková Nelka 2017 slniečka chlapci 2017 2018 1. SGCB 56 kurzy Mikuš Áron 2018 11,50 Ondruš Michal 2018 zmiešané slniečka 2017 2018 1 SGCB 22

prejsť na článok