Naša inzercia v časopise Strojárstvo

Pred tohtoročným veľtrhom v Nitre sme mali veľký otáznik, ci sa zúčastniť ako vystavovateľ alebo nie. Ako dlhoročný pravidelný vystavovateľ sme to zvažovali naozaj do poslednej chvíle. Počet prihlásených vystavovateľov bol zlomok od toho ako býva štandardom. Reflektovali sme aj, že marketingová aktivita okolo MSV bola tento rok citeľne slabšia, čo sa nakoniec výrazne podpísalo na účasti návštevníkov. Z týchto dôvodov sme sa rozhodli, že tento rok iba odprezentujeme naše kompletné portfólio strojov, nástrojov a služieb vo “veľtržnom čísle” časopisu Strojárstvo 05 / 2022. Veríme, že úroveň strojárskeho veľtrhu v Nitre bude budúci rok vyššia a stretneme sa tam osobne. Inzercia nášho kompletného portfólia strojov, nástrojov a služieb vo “veľtržnom čísle” časopisu Strojárstvo 05 / 2022. The post <strong>Naša inzercia v časopise Strojárstvo</strong> appeared first on IPECON.

prejsť na článok

Napísali o nás v časopise Strojárstvo

Článok o ohraňovacích lisoch DURMA v časopise Strojárstvo 06 / 2022. Rýchly a stručný prehlaď ponúkaných riešení: “Ako môže byť vybavený a špecifikovaný ohraňovací lis DURMA”. The post <strong>Napísali o nás v časopise Strojárstvo</strong>

prejsť na článok

Fotenie pre časopis Harmónia s Didianou

Opäť jedna milá spolupráca a krásne foteníčko s rozhlasovou moderátorkou Didianou, ktorú môžete poznať z FUNrádia. Fotili sme ako inak plesové šaty, ktoré si bola v salóne ososbne vybrať Didiana. Najviac jej učarovali tieto šatičky Emily, Daisy a Ieena.

prejsť na článok

Oznámenie súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu /2

Inzercia Spr vca konkurznej podstaty padcu INOVEC, spol. s r.o. Vranov nad Topľou, Čemernianska 90, Vranov nad Topľou 093 03, IČO: 36 452 963, Ing. Dagmar Prividi, so s dlom Hlavn 25, 040 01 Ko ice, v s lade so schv len m pl nom speňaženia v konkurzno

prejsť na článok

Dedo a Facebook

Dedko si pozerá v časopise rubriku, kde sú fotky zosnulých. Vnúčik sa ho pýta: - No čo, dedo, si na Facebooku?

prejsť na článok

Oranžová je naša farba

Oranžová je naša farba už od roku 1977 a originál je len jeden, preto sú filtre KEMPER vizuálne chránené a rozpoznateľné... The post Oranžová je naša farba appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok