Náš elektrický balančný bicykel

Náš elektrický balančný bicykel je skvelo zostrojený balančný bicykel s elektromotorom a batériou namontovanou na ráme. The post Náš elektrický balančný bicykel first appeared on GCMoto.

prejsť na článok

Dvojitá taška Clarijs

Dvojitá cyklistická taška od Clarijs je ideálna na elektrický alebo bežný bicykel. Táto dvojitá taška je vyrobená z PVC-tkaniny, a preto je veľmi vodeodolná.

prejsť na článok

Otázka - Ako vybrať bicykel pre syna (Šport )

lucyyy: Dobrý deň, syn bude mať v lete 4 roky, tak by sme mu na narodeniny chceli kúpiť pekný a kvalitný bicykel, ktorý niečo vydrží.Ďakujem za rady skúsenejších :) (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Bicykel ako súčasť života. Inšpirácia z Kodane.

Tí z vás, čo ste boli v blízkej minulosti v Kodani v Dánsku, ste to zažili. Pre tých, čo nemali to potešenie nech je toto video inšpiráciou čo s bicyklom v meste. Áno. Je to o bicykli a pohybe. Je to o jednoduchom a užitočnom nástroji, ktorý umožňuje obyv

prejsť na článok

Cortina U4

Cortina U4 je skvelý prepravný bicykel, ktorý kombinuje štýl, spoľahlivosť a praktickosť. Vďaka robustnému rámu a dvom nosičom s veľkou nosnosťou je tento bicykel ideálnym spoločníkom na nákupy, do práce alebo na výlety.

prejsť na článok

Predný nosič

Robustný a originálny predný nosič na bicykel — must-have pre mestský bicykel. Pomocou tohto nosiča preveziete na svojom bicykli čokoľvek: od každodenného nákupu do veľkého nákladu.

prejsť na článok