Narodeninová súťaž

Ahojte, Kedže dátum mojich 23 narodenín sa blíži a Vy ma každý deň robíte šťastnou-prešťastnou a som neskutočne šťastná,že Vás mám chcem urobiť radosť aj niekomu z Vás. Pripravila som si pre vás NARODENINOVÚ súťaž v ktorej sa bude súťažiť o TÝŽDEŇ našich krabičiek ZADARMO. Podmienky súťaže: 1. Zdieľaj tento príspevok na svojom profile 2. Do komentára označ aspoň 2 kamarátky/kamarátov,ktorých by tiež výhra potešila a napíš prečo by si mala/mal vyhrať práve ty S výhercom/výherkyňou sa individuálne dohodneme na termíne aby to obom stranám vyhovovalo. Losovať výhercu budem v deň svojich narodenín čiže 12.8 (piatok) Počet komentárov a zdielaní nie je limitovaní,t.j čím viac komentárov a zdielaní tým väčšia šanca na výhru Ďakujem,že môžem oslavovať narodeniny práve s Vami Teším sa na osobné stretnutie s výhercom/výherkyňou Držím palce Vaša dobrotka The post Narodeninová súťaž appeared first on Dobroty od Dobrotky.

prejsť na článok

Narodeninová oslava sa vydarila

Narodeninová oslava sa vydarila a tortička chutila. Blahoželáme!

prejsť na článok

Posledná narodeninová oslava v roku 2019

Posledná narodeninová oslava v roku 2019. Blahoželáme! Počas roka sme pre každého klienta zariadenia #hronov upiekli tortu a spoločne sme oslávili narodeniny. V tejto tradícii plánujeme pokračovať aj v roku 2020.

prejsť na článok

Krásnych 80. rokov

Narodeninová oslava pri príležitosti 80 našej klientky

prejsť na článok

SÚŤAŽ k MDŽ

Príspevok SÚŤAŽ k MDŽ je zobrazený ako prvý na Centrum Svetielko.

prejsť na článok

Valentínska súťaž! ❤️

Máme pre vás súťaž, áno, samozrejme spojenú s dátumom 14.2. Výhrou bude 60 minútový soundhealing pre pár. Tak šup šup: 1) sleduj stránku2) tu alebo pod príspevkom na FB komentuj s kým by si prišiel3) zdieľaj tento príspevok alebo našu webstránku ni

prejsť na článok