Nápady a inšpirácie pre moderný dizajn krbov a kozubov

Krby a kozuby sú často stredobodom obývacej alebo spoločenskej miestnosti nielen na chatách ale aj v rodinných domoch. Preto je nevyhnutné, aby ste ako profesionáli vedeli, aké sú moderné trendy v dizajne obkladov určených pre krby a ich okolie.

prejsť na článok

Výstava Svetová výstava krbov 2020

Pozývame každého na najvýznamnejšiu svetovú výstavu krbov   The post Výstava Svetová výstava krbov 2020 appeared first on Krby Deltako.

prejsť na článok

Vianočné darčeky pre ženy - nápady a inšpirácie

Aj tento rok už začínate premýšľať nad Vianočnými darčekmi? Do Vianoc nám už veľa času neostáva, tak nečakajte na poslednú chvíľu a pozrite si naše tipy na vianočné darčeky pre každú ženu – či už hľadáte darček pre priateľku, mamu, sestru alebo kamarátku.

prejsť na článok

Výstava v Budapešti „NÁBYTOK-SVIETIDLÁ-BYTOVÝ TEXTIL 2023“

Pozývame Vás na výstavu „NÁBYTOK-SVIETIDLÁ-BYTOVÝ TEXTIL 2023“, ktorá sa uskutoční 24-25-26.02.2023 v Budapešti. Zavedieme Vás do zázračného sveta krbov, kde môžete nazbierať dostatok nápadov a inšpirácie pre Vaše bývanie. Čaká Vás množstvo zliav, bezplat

prejsť na článok

Výstava „CONSTRUMA HOME Design 2023“ v Budapešti

Radi Vás privítame aj tento rok na výstave CONSTRUMA od 29. marca do 2. apríla 2023, kde už patríme medzi každoročných pravidelných vystavovateľov. Prinesieme Vám nové nápady a inšpirácie, sprevádzané s množstvom zliav, prezentáciami a s bezplatným porade

prejsť na článok

Zoznámte sa, dizajn

Dizajn - hovorí sa o ňom stále.. A v podstate každý tuší, čo to asi tak je. Ale poďme si to presne zadefinovať Článok Zoznámte sa, dizajn sa objavil najskôr na CDS.

prejsť na článok