„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“

Autor: Honoré De BalzacPrisudzované výrokyTémy: O šťastí

prejsť na článok

Tereza z Ruže pre nevestu: 13-ročné deti mi písali, že mám dostať rakovinu a zomrieť. Rodičia by im mali vziať mobily (Rozhovor)

Vyspovedali sme jednu zo súťažiacich, ktoré bojovali v reality šou Ruža pre nevestu o priazeň slovenského podnikateľa žijúceho v Bangkoku Tomáša Tarra.

prejsť na článok

Najväčšie krbové štúdio - otvorené.

Najväčším krbovým štúdiom nielen na Slovensku sa môže pochváliť firma TUMA, ktorá na ploche 2000 m2 zriadila špecializovanú predajňu krbov v Bánovciach nad Bebravou.

prejsť na článok

Prečo nefunguje Feng Shui na 100%

Čínska astrológia v živote človeka používa systém takzvaných troch pokladov a to: nebesá, človeka a zem. Pod slovom nebesá chápeme- Osud človeka ktorý sa na narodil v konkrétnom okamihu (rok, mesiac, deň, hodinu narodenia) Ďalšiu rovinu predstavuje – člov

prejsť na článok

Messi sa platovo prispôsobí situácii na Camp Nou

Podľa Gerarda Romera je Lionel Messi ochotný znížiť si plat, aby si v letnom prestupovom období zabezpečil návrat do FC Barcelona. 35-ročný Messi má…

prejsť na článok

Finanční poradcovia na Slovensku takmer neexistujú

Pojmom finančný poradca ľudia bežne označujú človeka, ktorý pracuje s financiami. Už sme si na to zvykli. Toto označenie však na Slovenku podľa zákona môže používať len 11 subjektov. Kto môže o sebe oficiálne povedať, že je naozaj finančný poradca?

prejsť na článok