Najkrajšie sviatky roka

Mesto Giraltovce sa už tradične pripravuje na najkrajšie sviatky roka a vy sa už teraz môžete tešiť na pohodovú vianočnú atmosféru v jeho uliciach. Odštartujeme ju už túto sobotu (05.12.2020 o 16.30 hod.), no trochu inak, ako po minulé roky. Chýbať bude slávnostné rozsvietenie stromčeka, nahradí ho jednoduché zažatie výzdoby po krátkom príhovore. Príjemným spestrením tohtoročných Vianoc v našom meste budú nové prvky vo výzdobe stromčeka, či nové dekorácie zdobiace pešiu lávku. Prechádzku mestom vám tento rok zaručene spríjemnia aj vianočné a ľudové piesne. The post Najkrajšie sviatky roka appeared first on Mesto Giraltovce.

prejsť na článok

Najkrajšie Vianoce

Nech tieto Vianoce sú pre teba sviatky s najkrajšími snami, najtajnejšími túžbami a nech pod stromčekom nájdeš hlavne veľa lásky!

prejsť na článok

Najkrajšie mesto

Otázka pre Rádio Jerevan: - Ktoré mesto je najkrajšie? - Jerevan. - Koľko atómových bômb treba na zničenie najkrajšieho mesta? - Jednu... Oprava. Najkrajšie mesto je Moskva!

prejsť na článok

Dovolenka na jazere Lago di Garda a 10 tipov na tie najkrajšie miesta

K Taliansku ma priviedla práca, chuť vyskúšať si život pri mori a naučiť sa ten ich poetický jazyk. Nevedela som presne čo ma čaká, no keď som sa dozvedela, že pracovať budem na prekrásnom Lago di Garda, všetky moje obavy sa rozplynuli. Takmer na pol roka

prejsť na článok

Iba cez sviatky

Stojí blondínka na zástavke, ide okolo muž a hovorí jej: - Milá slečna, tu chodí autobus iba cez sviatky. - To mám dnes ale šťastie, mám narodeniny.

prejsť na článok

Krásne sviatky

Krásne sviatky Vianočné, veselé cesty polnočné, pod stromčekom veľký dar, na Silvestra pekný bál.

prejsť na článok