Nájdete nás aj na facebooku

Nájdete nás aj na facebooku 7. februára 2022 Milí priatelia, s radosťou Vám oznamujeme, že našu iniciatívu nájdete aj na Facebook stránke Cesta k mentálnemu zdraviu. Prostredníctvom tejto platformy chceme prispieť k podpore, osvete, prevencii v oblasti problematiky mentálneho zdravia a psychiatrie. Pozývame Vás pridajte sa k nám na našej ceste. Spolu dokážeme viac! Váš Tím OZ CMZ https://www.facebook.com/cestakmentalnemuzdraviu The post Nájdete nás aj na facebooku first appeared on Cesta k mentálnemu zdraviu.

prejsť na článok

Advantage+ Shopping na Facebooku tvorba kampane a výhody

Každý rok sa reklamné platformy snažia zlepšiť nástroje a technológie pre inzerentov a prinášajú na trh novinky. V roku 2022 spoločnosť Meta spustila súbor nástrojov na automatizáciu reklamy, využívajúci technológiu strojového učenia Meta Advantage+. Súč

prejsť na článok

Dedo a Facebook

Dedko si pozerá v časopise rubriku, kde sú fotky zosnulých. Vnúčik sa ho pýta: - No čo, dedo, si na Facebooku?

prejsť na článok

Pridajte sa na naše sociálne siete

Otvorili sme brány sociálnym sieťam a teraz môžete sledovať naše novinky, informácie a rôzne aktuality na Facebooku a Instagramu.

prejsť na článok

Ako nastaviť úspešnú Facebook reklamu pre nehnuteľnosti: krok za krokom

Toto sú všeobecné kroky pre nastavenie reklamy na Facebooku pre nehnuteľnosti: Určte si cieľovú skupinu: Kto je cieľom vašej reklamy? Môže byť založený na demografických údajoch, záujmoch, lokalite a správaní. Vyberte správny formát reklamy: Facebo

prejsť na článok

Akcia na privítanie

Tak sme to úspešne spustili. Návštevníci sa rozhliadajú po našich stránkach a pozerajú sa čo máme v ponuke. Taktiež sme prítomní na sociálnych sieťach: na facebooku a začíname tiež na instagrame takže vás radi uvidíme medzi našimi priateľmi a odberateľmi.

prejsť na článok