Nadčasové šperky minulého storočia

Ak si chcete vytvoriť šperkovnicu, ktorej obsah vám poslúži po celý život, nepotrebujete desiatky kusov náušníc rôznych veľkostí a tvarov. Vybrali sme pre vás 5 nadčasových kúskov, ktoré nosili tie najkrajšie známe ženy v minulom storočí a nosiť sa budú azda naveky. Kruhy z červeného zlata na Doris Day Červené zlato je v posledných rokoch na výraznom vzostupe a jeho atraktivitu vedela doceniť už Doris Day v minulom storočí. Obľúbené je už desiatky rokov na zásnubných prsteňoch a módnych šperkoch. Zlaté vysuté kruhy na Marylin Monroe Väčšina žien po týchto náušniciach nesiahne každý deň, sú totiž vyrobené na významnú príležitosť. Vyzerajú dizajnovo krásne a zložito, a vyniknú na žene presne tak, ako vynikli na čiernobielej fotografií Marylin Monroe. Počkajte na udalosti, ako sú svadby alebo fashion shows, a dozaista zaujmete. Vysuté slzy na Natalie Wood Vysuté náušnice vytvorené z dvoch a viac častí sú dlhé roky považované za tie najluxusnejšie a najelegantnejšie vôbec. Tieto náušnice dotvoria žene zhľad a dajú bodku za dokonalým outfitom. Podstatou vysutých náušníc je upriamiť pozornosť na vaše uši. Zlaté krúžky na Marlene Dietrich Znakom elegancie a ženskosti sú obručové náušnice, ktoré dokážu žene dodať iskru alebo chýbajúce sebavedomie. Je veľa jednotlivých prevedení, ktoré si môžete zvoliť podľa vášho vkusu a výberu oblečenia. Moderná je stále zlatá, ktorá sa veľmi ľahko kombinuje so zvyškom outfitu. Žiarivé napichovačky z bieleho zlata na Audrey Hepburn Biele zlato bolo v minulom storočí symbolom elegancie a krásy. Svedčí o tom najmä mnoho dobových fotografií známych herečiek, ktoré ho nosili vo filmoch či na dôležitých spoločenských udalostiach. .fb-background-color { background: !important; } .fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; } The post Nadčasové šperky minulého storočia appeared first on Kamea.

prejsť na článok

Ako kombinovať šperky

Náušnice a náhrdelník, alebo prsteň a náramok? Ako kombinovať šperky tak, aby vynikli, ale aby toho nebolo už príliš veľa? Naučte sa, ako kombinovať šperky tak, aby ukázali všetkým, že ste silná žena a máte vkus.

prejsť na článok

Čo je chirurgická oceľ a aké sú šperky z nej

Šperky z chirurgickej ocele sa v posledných rokoch tešia veľkému záujmu. Medzi obľúbené ich radí množstvo vlastností a predovšetkým cena. 

prejsť na článok

Strieborné šperky podľa typu a určenia

Strieborné šperky v základe delíme na dámske, pánske a prípadne i detské. Aj zo striebra 925 môžete vyberať ...

prejsť na článok

Titánové šperky

Sú šperky z titánu kvalitné? Aké vlastnosti ma titán a prečo sa používa na výrobu šperkov? Prečítajte si viac o šperkoch z titánu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. 

prejsť na článok

Strieborné šperky sú obľúbenou klasikou

Strieborné šperky sa vyrába už dlhé stáročia. Striebro totiž pristane takmer každému, je lacnejšie ako zlato a pri správnom a kvalitnom spracovaní ponúka ...

prejsť na článok