Na čo si dať pozor, keď pracujete z domu?

Čím ďalej, tým viac ľudí má možnosť pracovať z domu. Rozvoj technológii a vznik nových typov povolaní výrazne zmenil pracovný trh a mnohí z nás už do práce nemusia nikam dochádzať – stačí, aby sme mali notebook alebo počítač, kvalitné pripojenie na internet, a pracovisko si môžeme urobiť kdekoľvek. Home office však so sebou prináša vlastné problémy a výzvy. Poďme sa pozrieť na čo je dôležité pri práci z domu nezabudnúť.

prejsť na článok

Všetko o podnikaní z domu + 5 tipov, v čom podnikať

Láka vás vidina podnikania z domu? Nejde vôbec o zlú vidinu, ale potrebuje dobrý nápad. Skvelé je, že na podnikanie z domu nebudete potrebovať vysoký vstupný kapitál. V niektorých prípadoch sa dá podnikať z domu dokonca bez nutnosti minutia čo i len eura.

prejsť na článok

Nové skupinky Lifegroups Otcovho domu.

Pridaj sa do jednej z nových Lifegroups Otcovho domu. Zameranie ako aj orientačný čas, miesto a emailový kontakt nájdeš nižšie. The post Nové skupinky – Lifegroups Otcovho domu. first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Pozor na vysoký cholesterol!

Čo je to cholesterol Jedným z najčastejších slovných spojení, najmä pokiaľ ide o stravovacie návyky a zdravie, býva „vysoký cholesterol“. Bez prílišného premýšľania ho považujeme ho akýsi výkričník, signál o tom, že sa v našom tele deje niečo zlé, čo treb

prejsť na článok

Silvester Otcovho domu v Častej!

Ahoj, Spúšťame registráciu na tohtoročný SILVESTER Otcovho domu 2017 / 2018 v Malých Karpatoch pri obci Častá. Všetko potrebné nájdete v priloženom linku. Akékoľvek ďalšie otázky Vám rada zodpovie Eliška Duduczová, ktorá celý pobyt pripravuje. Miesta sú l

prejsť na článok

Pozor na virózy ozimných obilnín

Príspevok Pozor na virózy ozimných obilnín je zobrazený ako prvý na Blumeria consulting s.r.o..

prejsť na článok