Mýty a fakty o zväčšovaní penisu

Penis je orgán, no v skutočnosti sa od tých ostatných v našom tele odlišuje. Je jeho zväčšenie možné alebo ide len o reklamný trik?

prejsť na článok

Predĺženie penisu - ÁNO? NIE?

Veľkosť penisu patrí k bežným obavám u mužov. Zatiaľ čo väčšina chlapcov uvádza že sú spokojní s veľkosťou svojho penisu, značná menšina tvrdí je nešťastná.

prejsť na článok

MASÁŽ PENISU

Masáž penisu, keďže ten je u pánov tou hlavnou a najsilnejšou erotogénnou zónou, býva vždy veľmi príjemným zážitkom. Existuje viac techník ako ju prevádzať.

prejsť na článok

Mýty o akné vyvrátené! Na toto rovno zabudnite.

Koľkokrát ste sa pristihli pri tom, že ste si prečítali nejaký zaručený babský trik a už počas prvej vety sa Vám to akosi nezdalo? Odborníci z dielne lekárskej kozmetiky MEDIK8 si na tie najčastejšie triky posvietili a výsledok Vás zaručené prekvapí. Preč

prejsť na článok

Ako bojovať proti akné: Najčastejšie mýty a fakty

Akné je jednou z najbežnejších kožných ochorení. No ako bojovať proti akné? Mnoho ľudí sa s ním stretáva najmä v puberte, no môže sa vyskytnúť aj u dospelých osôb. Existuje mnoho mýtov a falošných predstáv o akné, ktoré môžu spôsobiť zbytočnú úzkosť a zho

prejsť na článok

Mýty a nedorozumenia o sexe

Existuje toľko úzkosti, nádejí a očakávania týkajúceho sa sexu ... zdá sa ale, že je iba trochu pravdivých alebo užitočných informácii na pravdivé vyváženie.

prejsť na článok