Mysli globálne, nakupuj lokálne: 5 dôvodov, prečo podporovať malých slovenských výrobcov

V dnešnej dobe, keď si vieme nakúpiť všetkého veľa, lacno a rýchlo, je možno zvláštne predstaviť si, že by sme mali chcieť nakupovať inak. Nakupovať svetové značky v reťazcoch je predsa  pohodlné, jednoduché a výhodné...aspoň zdanlivo. Ako to, že je to vlastne naopak?

prejsť na článok

Čo je to lokálne SEO a prečo je také dôležité?

Čo ľudom prináša lokálne SEO, čo všetko obsahuje, a prečo je dobré ho využívať? The post Čo je to lokálne SEO a prečo je také dôležité? appeared first on JDagency.sk.

prejsť na článok

10 dôvodov, prečo sa učiť po japonsky, aj keď práve nemáte možnosť vycestovať

Príspevok 10 dôvodov, prečo sa učiť po japonsky, aj keď práve nemáte možnosť vycestovať zobrazený najskôr Language Siesta.

prejsť na článok

Talianská móda - móda, ktorú milujeme

Počas tohto leta máme možnosť vidieť rastúci trend nosenia šiat a overalov. Na trhu máme rôznych výrobcov, motívy, farby a pre každého sa tak dá nájsť kúsok, ktorý si obľúbi. Dnes patrí medzi tie najobľúbenejšie práve talianska móda. Prečo je to tak a pre

prejsť na článok

Čo si Pán Boh myslí o potratoch.

Čo si Pán Boh myslí o potratoch. 05.04.2021 Dobry den, chcel by som sa opytat na taku vec ze co si Pan Boh mysli o potratoch. Dakujem Marek Š. Božia odpoveď: Váš Boh všetky vyvolané potraty zatracuje v nevôli svojej, nakoľko dar života ktorý každej žene

prejsť na článok

Webinár pre malých podnikateľov

Každodenné peripetie malých a stredných podnikateľov v súčasnom stave nie je dôvod závidieť. Rad problémov dnešných dní sprevádzajú aj snahy útočníkov na internetovej sieti snažiacich sa danú situáciu využiť. Čo s tým?

prejsť na článok