Mušľa bez šumu

Jano, prečo v tej tvojej mušli nepočuť šum mora? Pretože to je mušľa z Mŕtveho mora.

prejsť na článok

Chudoba nie je hriech

Novozbohatlík si chce vo švajčiarskej banke otvoriť účet. Bankár sa ho pýta: - Akú sumu by ste chceli uložiť? - Päť miliónov , šepká zbohatlík. - Môžete hovoriť kľudne nahlas, vo Švajčiarsku chudoba nie je hriech.

prejsť na článok

Šesťkrát áno

Slečna na pošte podáva telegram obsahujúci jediné slovo - Áno. Poštový úradník ju upozorňuje, že za rovnakú sumu môže napísať šesť slov. Slečna v rozpakoch odpovedá: - Nezdá sa vám, že šesťkrát áno by znelo trochu moc nedočkavo?

prejsť na článok

Ako nastaviť darček k objednávke cez plugin Bonsai Woo Darček K Objednávke

V tomto článku sa pozrieme na to, ako nastaviť váš WooCommerce internetový obchod tak, aby sa zákazníkovi automaticky pridal k jeho objednávke darček, ak nakúpi za minimálnu sumu, ktorú si sami určíte.

prejsť na článok

GLS Parcel Shop

V etky ceny s vr tane DPH. V etky ceny s vr tane DPH. M žete poslať bal k na dobierku. Kuri r odovzd bal k pr jemcovi až vtedy, keď mu uhrad požadovan peňažn sumu. Dobierkov z sielky m žu byť taktiež odovzdan a zaplaten v Bal komate. Poplatok za

prejsť na článok

Poplatok za skúšanie

Milé budúce nevesty, skúšanie svadobných šiat spojené s poradenstvom a asistenciou našich pracovníčok je spoplatnené sumou 10 € za hodinu. V prípade rezervácie alebo kúpy svadobných šiat sumu odpočítame od ceny. Príspevok Poplatok za skúšanie je zobrazený

prejsť na článok