MŠK Žilina chlapci na tréningu A mužstva

Chlapci absolvovali krásny výlet na štadión MŠK Žilina. Okrem pozretia tréningu A mužstva, si chlapci mohli užiť fotenie, rozhovory s hráčmi a nakoniec zavítať aj do siene slávy. Ďakujeme celému tímu MŠK Žiliny za ochotu, srdečnosť a dobrú náladu. Prajeme veľa úspechov.

prejsť na článok

Janka P., Žilina

bola som veľmi spokojna, . Príspevok Janka P., Žilina zobrazený najskôr Ajurveda.

prejsť na článok

Webinár "Štvorec nikdy nebude kruh"

Pochopenie prirodzených rozdielov medzi chlapcami a dievčatami umožňuje lepšiu komunikáciu s nimi a tým nám poskytuje účinnejší výchovný vplyv. Čo nám hovoria štúdie o týchto rozdieloch? Ako funguje mozog u chlapcov a ako u dievčat? Prečo chlapci kreslia

prejsť na článok

Marián Berky reprezentačný tréner vo futsale

Chlapci v kempoch  absolvovali ukážkové špičkové tréningy pod vedením reprezentačného trénera Mariána Berkyho. Ďakujeme za perfektné tréningy a tešíme sa na účasť v ďaľších kempoch.

prejsť na článok

LADA Žilina oslavuje prvé narodeniny

Aké sú naše plány so značkou LADA v roku 2020 .flex_column.av-1dw2r9-2115b6bed95faea89a18cb4998a6905a{ border-radius:0px 0px 0px 0px; -webkit-border-radius:0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius:0px 0px 0px 0px; } .avia-image-container.av-k5qs1zvz-afecd

prejsť na článok

Slovenka 9/2012

Bez tréningu to nepôjde V dnešnej dobe sa dočítame o množstve zázračných piluliek a nápojov na zaručenú štíhlosť, no ak by to všetko bolo také jednoduché a pravdivé, zrejme by sme o tom už nemuseli večne diskutovať, však ?

prejsť na článok