Môžu ženy dosiahnuť orgazmus pri športe?

Predstavte si, že vo fitness šlapete na pedále a žena vedľa vás znenazdajky sa začne krútiť , hýbať pánvou dopredu - dozadu,  zadok a nohy sa vykrúcajú na všetky strany a zrazu zmyselne zasténánie. Robíme príliš málo, zle, alebo niečo čo nie je v poriadku so športom? ;-)

prejsť na článok

Ponožky pri sexe zvyšujú ženský orgazmus

V súčasnej dobe sa vie veľa o teplote ženy. My ženy vieme, že kolísanie teploty na pocit je len okolo mesačného cyklu. Ale tu sa konkrétne zaoberáme témou studené alebo teplé nohy a ich vplyv na ženský orgazmus.

prejsť na článok

Predstieranie orgazmu - najlepšie triky pre mužov!

Prečo muži musia mať falošný orgazmus? Veď to je niečo, čo je len ženy... Nie, aj keď  v skutočnosti to ženy väčšinu používajú častejšie a hrajú pre nedostatok túžby. Podľa prieskumov verejnej mienky, viac ako štvrtina mužov predstierala vo svojom ži

prejsť na článok

Predstieranie orgazmu - najlepšie triky pre ženy!

Úprimne, ktoré ženy dokážu mať vždy orgazmuz : sa venuje celý deň ďetom, ale musí myslieť na práce v domácnosti, alebo stres v kancelárii, tak sa jednoducho nemôže sústrediť na orgazmus.

prejsť na článok

Predám orgazmus

Veľmi výhodne predám ženám orgazmus, aj na splátky. V prípade záujmu volajte na bezplatné číslo: 090sex sex sex sex sex sex sex.

prejsť na článok

Orgazmus na Záhorí

Viete, ako sa povie na Záhorí orgazmus na 4? Už su.

prejsť na článok