Môže byť koronavírus hodeným záchranným kolesom ekonomike?

Všetko zlé je na niečo dobré. Môže to platiť aj pre epidémiu koronavírusu a jej vplyv na svetovú ekonomiku. Čo ak budú prínosy tejto krízy v dlhodobom horizonte väčšie a trvácnejšie ako sú straty v krátkodobom horizonte? Pád ekonomiky a jej následný reštart môže priniesť príležitosti a zmeny, na ktorých môžeme stavať v budúcnosti.

prejsť na článok

Ako vnímame koronavírus? [Video]

https://allmedical.sk/wp-content/uploads/2020/06/11_CTI_video_JOJ_web.mp4 The post Ako vnímame koronavírus? [Video] appeared first on Allmedical.

prejsť na článok

Koronavírus oznam

Zoznam „bezpečných krajín“ od 17.2.2021 podľa Vyhlášky ÚVZ SR č. 64/2021 zo dňa 12.2.2021 bol zoznam „bezpečných krajín“ zrušený. The post Koronavírus oznam appeared first on Poliklinika KRANKAS s.r.o. Žilina.

prejsť na článok

Rodinné podniky a ich zákonná úprava od 1.7.2023

Zákon o sociálnej ekonomike a sociálnych podnikoch sa od 1. júla 2023 rozšíri o časť venovanú rodinným firmám. Čo prinesie a ako ovplyvní podnikanie rodín?Prečítajte si celý článok na Podnikajte.sk

prejsť na článok

Rodinná rada a jej legislatívna úprava od 1.7.2023

Novela zákona o sociálnej ekonomike a sociálnych podnikoch účinná od 1. júla 2023 zavádza inštitút rady rodinných podnikov. O čo ide a aké má rada oprávnenia?Prečítajte si celý článok na Podnikajte.sk

prejsť na článok