Montessori výchova je pre každé dieťa, no nie pre každého rodiča

V článku Zuzana Vašková približuje montessori prístup a montessori pedagogiku, fungovanie v montessori škôlke ako aj výchovu detí rešpektujúcim spôsobom. Viac si prečítajte v članku v týždenníku Forbes Montessori výchovova je pre každé dieťa, no nie pre každého rodiča.

prejsť na článok

Je montessori pre každé dieťa?

Naša rodičovská poradkyňa Zuzka Vašková bola hosťom Dámskeho klubu na RTVS! Zuzana v relácii vysvetlila, čo to znamená montessori metóda, ako vyzerá montessori školstvo a ako to vôbec funguje, keď sa s dieťaťom pracuje montessori metódou a prečo je prá

prejsť na článok

Každé dieťa má niekedy svoje obdobie špeciálnych potrieb

Rozhovor o inklúzii v montessori materskej škôlke so psychologičkou a montessori terapeutkou Luciou Jakabovou na blogu Denníka N.

prejsť na článok

Čo je Babyccino?

Ale ako zabaviť dieťa, kým si vy vychutnávate cappuccino alebo dávku? Odpoveďou je babyccino! Každé dieťa sa rado hrá na dospelých. A vychutnať si babyccino v kaviarni môže byť zábavný spôsob, ako s vami stráviť chvíľu oddychu.

prejsť na článok

MONTESSORI hry (hračky) pre deti v predškolskom veku

V tomto blogu si trošku pozrieme, čo je vlastne montessori. Toto slovo je v dnešnej dobe veľmi in, robia sa okoľo toho veľké marketingy. Každí predáva hračky pod názvom montessori, aby ich predali, ale len niektoré patria do tejto kategórie. Takže čo znam

prejsť na článok

JOJ 24 - O adaptácia detí v škôlke a detskej psychike

Naša psychologička a montessori terapeutka Lucia Jakabová sa dnes rozpráva s Hankou Zavřelovou v Joj24 o adaptácii detí v škôlke.

prejsť na článok