Montáž rekuperácie

Predaj a mont ž certifikovan ch vzduchotechnick ch rozvodov a rekuperačn ch jednotiek vykon vame po celom zem Slovenska na imi vlastn mi vy kolen mi pracovn kmi. Len v priebehu posledn ch dvoch rokov sme zrealizovali viac ako 250 kompletn ch mont ž rodinn ch domov, čo je pre n s nielen z v zok, ale aj v zva, aby sme naďalej vytv rali hodnoty v čo najvy ej kvalite za prijateľn cenu.

prejsť na článok

Pixfra PFI-EP-RAIL Montáž na Weaver lištu

Originálna montáž Pixfra PFI-EP-RAIL na Weaver lištu.Vhodné pre modely:Pixfra ChironObsah balenia:– Montáž Pixfra PFI-EP-RAIL– skrutky na upevenie Príspevok Pixfra PFI-EP-RAIL Montáž na Weaver lištu je zobrazený ak

prejsť na článok

HeatArt.sk

Vážení zákazníci, 18. 11. 2022 sme pre vás spustili nový eshop: www.heatart.sk Môžete si tu vybrať z širokej ponuky elektrického kurenia, rekuperácie, či fotovoltiky. Nákup môžete realizovať z pohodlia vášho domova.

prejsť na článok

Montáž přímo u Vás!

S naší službou montáže dílenských, servisních a montážních vestaveb přímo u Vás nemusíte nikam jezdit.

prejsť na článok

Klasik 127 ako z katalógu

Vitajte v dome s pozemkom ako z katalógu Montáž nového drevodomu Ak vás zaujali naše montované domy, neváhajte a kontaktujte nás: Ing.arch. Alena Vechterová +421 948 70 80 71 [email protected] Príspevok Klasik 127 ako z katalógu zobrazený najskôr Moder

prejsť na článok

Dokumenty

Protokol o odovzdaní a prevzatí bytu Preberací protokol na byt je doklad o odovzdaní/prevzatí bytu a zároveň tiež súhlasným vyhlásením zmluvných strán o stave bytu v čase jeho odovzdania/prevzatia.

prejsť na článok