Montáž a poradenstvo solárnych systémov

Domácnosť či dom ročne ušetrí 60-70 % nákladov na ohrev vody (TÜV). Solárny systém – kolektory premieňajú slnečné žiarenie na tepelnú energiu (teplo). Solárny systém sa dá v našich podmienkach štandardne využiť od jari do jesene približne 7 mesiacov a zabezpečí nám takmer 100% ohriatej teplej vody. Zvyšok roka ju na požadovanú teplotu dohreje elektrická špirála či nainštalovaný kotol ústredného kúrenia. Solárne kolektory môžeme využiť na podporu nízko tepelného (podlahového) kúrenia, alebo v letných mesiacoch na ohrev bazénovej vody cez proti prúdový výmenník tepla a tak predídeme prehrievaniu solárneho systému pred nadmerným slnečným žiarením a minimálnym odberom teplej vody. Doba návratnosti základného systému je približne 6 rokov. Systém má dlhú životnosť a spoľahlivú funkčnosť pri minimálnej spotrebe elektrickej energie. Vodné solárne kolektory delíme na trubicové a ploché, ktoré majú dlhšiu životnosť a vydržia viac v našich klimatických podmienkach. Raz za 8 rokov je nutné prekontrolovať systém a vymeniť teplonosnú kvapalinu (nemrznúcu zmes). Osadenie kolektorov sa dá previesť na šikmú či rovnú strechu, stenu alebo terén. Solárny systém je jednoduchý a spravidla sa skladá zo solárnych kolektorov, potrubí, solárneho ohrievača (zásobníka teplej vody), regulačných a zabezpečovacích prvkov. Na chaty, alebo obydlia kde nepotrebujeme používať teplu úžitkovú vodu celoročne, máme v ponuke samotiažny solárny systém bez potreby elektrickej energie a cirkulovania teplonosnej kvapaliny pomocou obehového čerpadla. Kolektory je možné umiestniť na strechu kde ohrievač môže byť nainštalovaný pod štítom strechy. Tým zabezpečíme viac voľného miesta v budove, alebo celý systém nainštalujeme na voľnom priestranstve na pozemku pri dome. Systém sa v zimných obdobiach vypúšťa aby sa predišlo zamrznutiu vody a znehodnotenia systému. Dodávame a montujeme výhradne overené solárne systémy. Ponúkame: poradenstvo (umiestnenie, výpočet množstva kolektorov a objem zásobníka v závislosti na počte obyvateľov žijúcich v objekte) vypracovanie cenovej ponukydodávku a montáž výhradne overených solárnych systémov (kolektory, konštrukcie, čerpadlové skupiny, bezpečnostné, regulačné a elektronické zariadenia zariadenia, ohrievače vody zn. Thermo solar, Baxi, Viessman, Regulus, Concept) osadenie a pripojenie solárnych kolektorov s možnosťou upevnenia na všetky typy striech, fasád alebo terénu prepojovacie potrubia prevádzame z medených alebo nerezových vlnovcových hadícpripojenie ohrievača na vodovodné potrubie domácej sieteprepojenie s vykurovacím systémom (s kotlom umiestneným v objekte)montáž elektronických zariadení na ovládanie systému pri slnečnom žiarení (elektroinštalácia)tlakovú skúškuzaškoleniezáručný a pozáručný servis The post Montáž a poradenstvo solárnych systémov appeared first on Plyntherm.

prejsť na článok

O nás

Firma Plyntherm vynikla v lete 1998. Od vtedy nepretržite ponúka komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, plynových zariadení, vodoinštalácií, zdravotechniky a solárnych systémov. Našim cieľom je spokojný zákazník ktorý dostane kompletný servi

prejsť na článok

Montáž sanity a bojlera

Práce zahŕňali montáž bojlera, umývadla, vane, toalety a iných doplnkov. The post Montáž sanity a bojlera appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Spoľahlivá montáž klimatizácie Nitra v réžii profesionálov

Prečo prenechať montáž klimatizácie odborníkom? Pretože v budúcnosti môžete ušetriť čas, peniaze a aj nervy. Garantujeme správne umiestnenie klimatizácie, jej montáž (s minimálnym hlukom a prašnosťou) a následne bezproblémové fungovanie. Samozrejmé je pro

prejsť na článok

Montáž kotla RD Pezinok

RD Pezinok Rozsah dodávky: Demontáž starého kotla Montáž nového kotla VIESSMANN Vitodens 100-W 25kW Vložkovanie pôvodného komína Napojenie na pôvodný zásobník TUV Príspevok Montáž kotla RD Pezinok zobrazený najskôr ABSOL, s.r.o..

prejsť na článok

Montáž ležatých rozvodov kanalizácie

Montáž rozvodov kanalizácie dvoch rodinných domov. The post Montáž ležatých rozvodov kanalizácie appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok