Modlitebný dom Elaion zmenil adresu!

V novembri sme spolu s ďaľšími kresťanskými spoločenstvami v Bratislave otvorili modlitebný dom Elaion (gr. olej), v ktorom sa chceme spoločne modliť ako jeden Boží ľud, pre jedného Kráľa Ježiša Krista, na jednom mieste modlitby a uctievania, ktoré bude nástrojom premeny mesta a našej krajiny, miestom zjavenej Božej prítomnosti. Priestory modlitebného domu sú od septembra 2020 na Tolstého ulici 7 v Bratislave v podkroví a sú k dispozícii non-stop pre modlitby jednotlivcov i skupiny. Na modlitby sa môžete zapísať cez online kalendár na webovej stránke modlitebného domu Elaion. Viac info a rezerváciu vašej modlitebnej hodiny nájdete na www.elaionhouse.org The post Modlitebný dom Elaion zmenil adresu! first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Tanečný workshop L.I.M v sobotu 27.4.

Pozývame Ťa na ďaľší pohybový-modlitebný workshop Life in Motion v sobotu 27.apríla 2019 od 10 v divadle POH. tešíme sa na teba! LIM tím The post Tanečný workshop L.I.M v sobotu 27.4. first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Prokurátor, ktorý poslal za mreže Mariana Kočnera: Verdikt mi zmenil život

Aká je atmosféra na Úrade špeciálnej prokuratúry tesne pred voľbami Útoky politikov na prokurátorov mohli ich prácu ovplyvniť aj pozitívne The post Prokurátor, ktorý poslal za mreže Mariana Kočnera: Verdikt mi zmenil život appeared first on Startitup.sk.

prejsť na článok

Přestěhovali jsme se na novou adresu!

Přestěhovali jsme se na novou adresu. Od 3. 9. 2018 nás najdete na nové adrese Úlehlova 3088 / 6, Brno 628 00. Klikněte pro více informací.

prejsť na článok

NOVÉ ceny poštovného

Od 5. 12.platia nové ceny poštovného. ZNÍŽILI sme ceny pre expres zásielky doručované kuriérom na adresu. Všetky balíky teraz posielame expresne doručenie na nasledujúci deň po podaji zásielky. Na výber máte doručenie kuriérom na adresu alebo doručenie b

prejsť na článok

Ročné predplatné mesačníka GEO, Dodanie na určenú adresu počas celého predplatného

Cena: 43 €Ročné predplatné mesačníka GEO, Dodanie na určenú adresu počas celého predplatného

prejsť na článok