Moderný životný štýl: S moringou proti syndrómu vyhorenia

Najčastejšími príznakmi syndrómu vyhorenia sú vyčerpanie, poruchy spánku, podráždenosť, depresívne nálady, bolesť hlavy, nepokoj, letargia, strata odolnosti voči infekciám a strata záujmu a činnosť, ktorú človek vykonáva.

prejsť na článok

Playboy 10/2015: Moringou proti syndrómu vyhorenia

Najčastejšími príznakmi syndrómu vyhorenia sú vyčerpanosť, strata záujmu o prácu, mentálny útlm, nedostatok kreativity, podráždenosť, ako aj strata odolnosti voči infekciám. Podľa odborníkov je jeho príčinou nerovnováha medzi prijatou a vynaloženou energi

prejsť na článok

Máme v ponuke chutné čokolády s moringou

Obsah sa pripravuje.. Príspevok Máme v ponuke chutné čokolády s moringou je zobrazený ako prvý na moringashop.sk.

prejsť na článok

Mesačník Liečiteľ 11/2020: Moringa, zelený bojovník proti početným neduhom

Hoci ajurvéda s moringou pracuje už celé tisícročia, v západnom svete je často ešte neznámou. Vďaka svojmu bohatému výživovému profilu sa s prehľadom zaraďuje medzi superpotraviny s účinkami, ktoré sa prejavia zvnútra aj zvonka.

prejsť na článok

Liečiteľ 10/2015: Stretli ste sa už s Moringou Caribbean?

Dr. Ch. Murali Manohar, doktor ajurvédy, píše vo svojej knihe Ayurveda for AII: „Moringa je zásobárňou látok s nesmiernou výživovo-fyziologickou hodnotou.“

prejsť na článok

10 dôvodov pre používanie pleťovej kozmetiky s moringou

O účinku prírodných pleťových krémov by sa dalo písať veľa. Naše anti-aging produkty určené pre zrelú pleť obsahujú tie najkvalitnejšie zložky a spolu s extraktom z moringových listov prinášajú veľmi skoro cielené výsledky.

prejsť na článok