Miluj sám seba v procese

Veronika Matějková, ShumavanVeronika tvorí viac ako desať rokov láskavý a bezpečný priestor pre individuálny koučing, párové a rodinné terapie, skupinové a online workshopy a prednášky z oblasti psychoterapie. Je certifikovaná trénerka, lektorka, konzultantka a spisovateľka v oblasti vzdelávania, psychosomatiky a osobného rozvoja so špecializáciou na prácu s emóciami, tieňovými aspektmi a traumou. Verí, že všetky naše spiace dary čakajú len na to, až si dovolíme postaviť sa do svojej sily a všetkému, čo odmietame, ponúkneme láskav . . . .rcp-is-restricted .entry-title, .rcp-is-restricted .entry-info, .rcp-is-restricted .entry-content p { display: none!important; } body .rcp-is-restricted .elementor p, body .rcp-is-restricted .entry-header .entry-title, .aux-3-5 .entry-info { display: block!important; } .aux-content-top-margin .aux-primary { padding-top: 0; } .aux-media-frame.aux-media-image { max-height: 400px!important; overflow: hidden; position: relative; height: 400px } .aux-media-frame.aux-media-image img { position: absolute; top: 0; left: 50%; transform: translate(-50%, -0%); } Veronika Matějková, ShumavanVeronika tvorí viac ako desať rokov láskavý a bezpečný priestor pre individuálny koučing, párové a rodinné terapie, skupinové a online workshopy a prednášky z oblasti psychoterapie. Je certifikovaná trénerka, lektorka, konzultantka a spisovateľka v oblasti vzdelávania, psychosomatiky a osobného rozvoja so špecializáciou na prácu s emóciami, tieňovými aspektmi a traumou. Verí, že všetky naše spiace dary čakajú len na to, až si dovolíme postaviť sa do svojej sily a všetkému, čo odmietame, ponúkneme láskavú a jemnú náruč prijatia. Jej veľkou vášňou je tvorivé písanie, ... Pokračovanie článku je dostupné pre predplatiteľov. Zostaňte s nami v kontakte :) Zakúpte si PREDPLATNÉ Ak už predplatné máte, prihláste sa prosím do svojho účtu tu: PRIHLÁSENIE SA > Ak ešte predplatné nemáte, vyberte si jedno z nasledujúcich možných a prejdite na stránku s platbou: Ak si chcete prečítať niektorý z článkov zdarma, musíte si objednať predplatné Články zdarma a byť prihlásený do svojho účtu. Články zdarma Malá ochutnávka z nášho archívu bezplatne. Nech sa páči, zaregistrujte sa a ráčte vstúpiť :)Cena: 0 Eur KÚPIŤ TU 1 číslo Prístup k článkom aktuálneho čísla časopisu VitalitaVýborné na vyskúšanie :) Cena: 3,90 Eur KÚPIŤ TU 6 mesiacov Prístup k článkom aktuálneho čísla časopisu Vitalita na 6 mesiacovPrístup do celého archívu na 6 nasledujúcich mesiacovPlný prístup k poradniam (strava, zdravie, numerológia, výklad snov)Cena: 26 Eur KÚPIŤ TU 12 mesiacov Prístup k článkom aktuálneho čísla časopisu Vitalita na 6 mesiacovPrístup do celého archívu na 6 nasledujúcich mesiacovPlný prístup k poradniam (strava, zdravie, numerológia, výklad snov)Výhodná cenaCena: 39 Eur KÚPIŤ TU

prejsť na článok

Oči mi plačú

Oči mi plačú, srdce ma bolí, iného milovať mi láska nedovolí. Miluj ma tak, ako ja milujem Teba, odpusť mi, že nemôžem žiť bez Teba.

prejsť na článok

Prvý biometrický podpis pri odovzdávacom procese bytov na Slovensku

[...] Read More... The post Prvý biometrický podpis pri odovzdávacom procese bytov na Slovensku appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Farebný čistiaci proces

Jedným zo spôsobov, ako mať údržbu úplne pod kontrolou, je nastaviť v procese tzv. farebné kódovanie. Je to jednoduché a uplatniteľné kdekoľvek.

prejsť na článok

Puncový úrad registrácia

Aktuálny stav: registrácia v procese - žiadosť je poslaná a čakáme na informáciu z Puncového úradu.

prejsť na článok