Mikulášsky a Vianočný punč roku 2022

Boli ste nás tento rok navštíviť? Adventný punč v Trenčíne a v Novom Meste nad Váhom sme sa rozhodli poprvýkrát uskutočniť v roku 2019. Sme radi, že sa z tejto akcie pomaly stáva pekná tradícia. Práve adventná doba je príležitosťou na zastavenie, stretnutie s kolegami, priateľmi, či našimi priaznivcami aj mimo pracovnú dobu. Pri teplom sladkom punči sa porozprávať sa o témach, na ktoré bežné dni nemáme čas. Pozdraviť sa, popriať si krásne sviatky, podporiť ducha našej komunity. Sme nesmierne radi za všetkých, ktorí si spravili čas a prišli náš punč. Tešíme sa každému stretnutiu. Aj tohoročná atmosféra bola jedinečná, či v teple ambulancie v Novom Meste alebo v chladnom počasí (ako zázrakom bez dažďa) na nádvorí v Trenčíne. Prajeme vám všetkým v novom roku veľa zdravia, pohody, lásky a šťastia a možno na budúci rok dovidenia aj s vami.

prejsť na článok

Príprava na Vianočný večierok

Všetko pripravené na dnešný nemocničný Vianočný večierok, ktorý môže začať

prejsť na článok

Vianočný program

Príspevok Vianočný program je zobrazený ako prvý na E-xtra.

prejsť na článok

Sex ako vianočný darček?

Na Vianoce premýšľame ako odmeniť svojich najbližších. Premýšľali ste niekedy nad tým, ako odmeniť seba? Nadeľte si sex ako vianočný darček :)

prejsť na článok

Remoska Vianočný spot

zvuková postprodukcia spotu pre Remosku (2018) www.remoska.cz The post Remoska Vianočný spot appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Vzrušujúci vianočný darček, ktorý si nadelíte sami

Po roku tu máme opäť Vianoce a keby sa vám niekto snažil nahovoriť, že sa nemáte naháňať za darčekmi, pretože Vianoce rozhodne nie sú len o nich.

prejsť na článok