Microsoft dnes predstavil nový prehliadač Edge poháňaný AI

Microsoft dnes predstavil nový prehliadač Edge poháňaný AI a vyhľadávač Bing s funkciou „chatu“. Nový vyhľadávací nástroj umožňuje používateľom klásť otázky a dostávať odpovede z GPT-4, najnovšej verzie jazykového modelu umelej inteligencie (AI) vytvoreného výskumným laboratóriom OpenAI. Nový vyhľadávací nástroj poháňaný AI a prehliadač Edge sú teraz k dispozícii v ukážke na Bing.com . Dnešné oznámenie zdôraznilo partnerstvo Microsoftu s OpenAI výskumným týmom, ktorý vytvoril ChatGPT , chatbota, ktorý dokáže v prirodzenom jazyku odpovedať na textové otázky zadané používateľmi. Nová funkcia vyhľadávania poháňaná AI bude generovať odpovede podobné tým, aké robí ChatGPT, uviedla spoločnosť. Používatelia teraz môžu požiadať Edge, aby im pomohol pri zostavovaní obsahu. Microsoft tiež aktualizoval prehliadač Edge o možnosti AI, nový vzhľad a pridal dve nové funkcie: chat a písanie. Pomocou bočného panela Edge môže používateľ požiadať napríklad o súhrn dlhej finančnej správy, aby získal kľúčové informácie a potom pomocou funkcie chatu požiadať o porovnanie s financiami konkurenčnej spoločnosti a nechať si údaje automaticky vložiť do tabuľky. Používateľ môže tiež požiadať Edge o pomoc pri zostavovaní obsahu, ako je napríklad príspevok na LinkedIn, a to tak, že mu poskytne niekoľko výziev, aby mohol začať. Potom ho možno použiť na aktualizáciu štýlu, formátu a dĺžky príspevku. „Edge dokáže pochopiť webovú stránku, na ktorej sa nachádzate, a podľa toho sa prispôsobí,“ Microsoft Používateľ môže tiež požiadať Edge o pomoc pri zostavovaní obsahu, ako je napríklad príspevok na LinkedIn, a to tak, že mu poskytne niekoľko výziev, aby mohol začať. Potom ho možno použiť na aktualizáciu tónu, formátu a dĺžky príspevku. „Edge dokáže pochopiť webovú stránku, na ktorej sa nachádzate, a podľa toho sa prispôsobí,“ povedal Microsoft.The post Microsoft dnes predstavil nový prehliadač Edge poháňaný AI first appeared on ITmag.sk.

prejsť na článok

Microsoft Dynamics CRM Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho Microsoft CRM programátora, ktorý chce pracovať s najmodernejšími Microsoft technológiami a hľadá veľké, medzinárodné projekty, ktoré zastrešuje firma AVANADE.

prejsť na článok

Microsoft SharePoint Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho programátora zameraného na technológiu Microsoft SharePoint, ktorý chce pracovať s najmodernejšími Microsoft technológiami a hľadá veľké, medzinárodné projekty, ktoré zastrešuje firma AVANADE.

prejsť na článok

Reťaz Edge 140 cm

Zástrčna reťaz Edge je určená na použitie v kombinácii so zámkom Axa Defender. Špecifikácia výrobku: Dĺžka: 140 cm Hmotnosť: 900 gramov

prejsť na článok

Taška Edge 20 l

Elegantná jednostranná čierna taška Edge Trendy Shopper s objemom 20 litrov je spoľahlivou spoločníčkou ako na cyklistiku, tak i do práce, či na nákupy.

prejsť na článok

Microsoft 365 predstavuje nové logo

Microsoft Office je už viac ako 30 rokov najpoužívanejším kancelárskym balíkom na svete. Nadchádzajúci rebranding celého súboru ovplyvní milióny spoločností po celom svete. Pripravte sa, Microsoft predstavuje nové logo, ktoré sa čoskoro objaví na obrazovk

prejsť na článok