Mesto a Krajské múzeum deklarujú úzku spoluprácu

V pondelok 11. marca podpísali memorandum o spolupráci mesto Prešov a Krajské múzeum v Prešove. Deklarovali tak najmä vôľu na úzke partnerstvo pri budúcich expozíciách dejín Prešova. V roku 2024 by mali byť výsledkom tejto spolupráce minimálne dva dôležité projekty.

prejsť na článok

Najkrajšie mesto

Otázka pre Rádio Jerevan: - Ktoré mesto je najkrajšie? - Jerevan. - Koľko atómových bômb treba na zničenie najkrajšieho mesta? - Jednu... Oprava. Najkrajšie mesto je Moskva!

prejsť na článok

TRENČÍN MESTO MÓDY výstava

TRENČÍN MESTO MÓDY TRENČÍN MESTO MÓDY príďte sa pozrieť na výstavu 14.-15.09.2018 do EXPO CENTER v Trenčíne, navštívte náš stánok a zapojte sa do súťaže o domáci šijací a vyšívací stroj Redstar H300. https://armo.sk/produkt/redstar-h300-sijaci-a-vysivaci-

prejsť na článok

Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant

V júli 2022 sme podpísali novú partnerskú zmluvu pre predaj amerického produktu na sledovanie kybernetických hrozieb zo strany dodávateľov a ochrany digitálnej [] The post Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant appeared first on EMM.

prejsť na článok

Výmeny batérií sa nevzdá. Známa značka ohlásila intenzívnu spoluprácu

Výmena vybitej batérie za plne nabitý kus na počkanie je pri elektromobiloch pomerne známou alternatívou k tradičnému nabíjaniu. The post Výmeny batérií sa nevzdá. Známa značka ohlásila intenzívnu spoluprácu appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Ako vytvoriť mesto pre ľudí?

[...] Read More... The post Ako vytvoriť mesto pre ľudí? appeared first on CORWIN.

prejsť na článok