Mesiac povedomia o PCOS

Polycystický ovariálny syndróm (PCOS) je jedným z najčastejších hormonálnych ochorení u žien vo fertilnom veku (15-49 r). Napriek tomu mnohí o ňom stále nevedia, čo to je a ako sa prejavuje. V rámci mesiaca povedomia o PCOS chceme zdôrazniť nielen to, čo toto ochorenie predstavuje, ale aj akú dôležitú úlohu zohráva pravidelná gynekologická prehliadka v jeho diagnostike a liečbe. Príspevok Mesiac povedomia o PCOS je zobrazený ako prvý na Interklinik.

prejsť na článok

Starostlivosť o pleť po lete, čo radí dermatologička

Polycystický ovariálny syndróm (PCOS) je jedným z najčastejších hormonálnych ochorení u žien vo fertilnom veku (15-49 r). Napriek tomu mnohí o ňom stále nevedia, čo to je a ako sa prejavuje. V rámci mesiaca povedomia o PCOS chceme zdôrazniť nielen to, čo

prejsť na článok

Rakovina prsníka. Október je ružový

Mesiac povedomia o rakovine prsníka, ktorý sa v krajinách na celom svete pripomína každý rok v októbri, pomáha zvyšovať pozornosť a podporu informovanosti, včasného odhalenia a liečby tohto ochorenia. Čo je to rakovina prsníka, ako predísť inavzívnej lieč

prejsť na článok

CBD vs. THC

Čím viac sa produkty z rastliny konope dostávajú do povedomia ľudí, tým viac ich zaujímajú všetky možnosti využitia tejto rastliny. Medzi dve najznámejšie prírodné zlúčeniny v rastlinách rodu Cannabis patria kanabidiol (CBD) a tetrahydrokanabinol (THC).

prejsť na článok

Partnerka Borisa Kollára opísala svoj pôrod: Toto by nechcela zažiť žiadna žena!

Podnikateľka Laura Vizváryová sa dostala do širšieho povedomia verejnosti po tom, ako ju médiá začali spájať s podnikateľom a politikom Borisom Kollárom. Mulioteckovi porodila aj synčeka, pri čom však prežila chvíle hrôzy.

prejsť na článok

Moringa Olejodárna (moringa olejfera) - strom života

V poslednej dobe sa dostáva stále viac do povedomia Moringa olejodárna. Je to výnimočný strom so širokým spektrom účinných látok, plný minerálov, vitamínov, esenciálnych aminokyselín a antioxidantov.

prejsť na článok