Pasterizácia je jedným z kľúčových procesov vo výrobe potravín, ktorý pomáha zabezpečiť ich bezpečnosť a predĺžiť trvanlivosť. Jedným zo zásadných aspektov pasterizácie je správne meranie teploty. Tento článok sa zameria na dôležitosť merania teploty pri pasterizácii a na techniky, ktoré sa používajú na dosiahnutie presných výsledkov.
You are using a non-registered version of PDF Viewer for WordPress. Please register your copy of PDF Viewer for WordPress to receive updates keep using without issues.Click Here to go to registration page. The post Meranie telesnej teploty pomocou bezdot
prejsť na článokJedna z aplikácií, ktorá beží na mojom domácom serveri, je aj Home Assistant. Home Assistant je nástroj na automatizáciu domácnosti s podporou obrovského množstva zariadení a širokými možnosťami skriptovania. Niečo ako lepší Home Kit pre pokročilých použí
Zmrzlina je jednou z najobľúbenejších pochúťok na svete. Jej chladivá a osviežujúca povaha si získala srdcia mnohých ľudí. Pre dosiahnutie dokonalej konzistencie, chuti a trvanlivosti je dôležité správne monitorovať teplotu počas jej výroby a skladovania.
prejsť na článokZoznam „bezpečných krajín“ od 17.2.2021 podľa Vyhlášky ÚVZ SR č. 64/2021 zo dňa 12.2.2021 bol zoznam „bezpečných krajín“ zrušený. The post Koronavírus oznam appeared first on Poliklinika KRANKAS s.r.o. Žilina.
prejsť na článokSlama je dôležitým materiálom v mnohých odvetviach, vrátane poľnohospodárstva, stavebníctva a energetiky. Je využívaná ako krmivo pre zvieratá, stavebný materiál alebo ako zdroj obnoviteľnej energie. Pri jej skladovaní je správna teplota kľúčová pre zabez
prejsť na článok