Merania spotreby objektov a technológií

Chcete si kúpiť fotovoltiku a neviete aký potrebujete výkon a batérie? Zmeriame, navrhneme a dodáme. DTW - polovodičové meniče. Príspevok Merania spotreby objektov a technológií je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Výrazná úspora energií v priemysle? Jednoduché sledovanie spotreby môže ušetriť milióny

Rastúce ceny energií a prípadný nedostatok ich zdrojov. Ako to rieši český priemysel? Niektoré firmy si pomáhajú tým, že rekordne drahú elektrinu a plyn kompenzujú zapojením alternatívnych zdrojov energií napríklad spaľovaním ľahkého vykurovacieho oleja.

prejsť na článok

Ako nahliadnuť do metabolizmu srdca pomocou magnetickej rezonancie

Ako čo najrýchlejšie, najpresnejšie a neinvazívne merať metabolizmus srdca a iných vnútorných orgánov? Tým sa vo svojom výskume zaoberá assoc. prof. Ing. Ladislav Valkovič, PhD. na Ústave merania Slovenskej akadémie vied (SAV) v Bratislave a v Oxford Cent

prejsť na článok

Návratnosť fotovoltaiky pre firmy

Ako mi fotovoltaika pomôže ušetriť nákaldy? Náklady na elektrickú energiu môžeme rozdeliť na fixné poplatky a variabilné náklady. Fixné poplatky sa nemenia v závislosti od objemu odobranej elektriny (napríklad poplatok za rezervovanú kapacitu) a variabil

prejsť na článok

Bežecká diagnostika

Bežecká diagnostika pomocou modernej digitálnej technológie v spojení s diagnostikou fyzioterapeuta vie dať odpovede na mnoho otázok. Ešte viac odpovedí vie dať ak vyhodnotenie robí fyzioterapeut bežec Skúmanie prístrojmi úplne presne odpovie na otázky:

prejsť na článok

Na čo sa používa ultrazvukový palivový snímač?

Na čo sa používa ultrazvukový palivový snímač? Snímač sa používa na meranie úrovne rôznych kvapalín ako je nafta, ben

prejsť na článok