Menštruácia má prísť každý mesiac, moje telo sa tým čistí: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí že menštruácia nemá nič spoločné s tým, ako sa telo čistí. The post Menštruácia má prísť každý mesiac, moje telo sa tým čistí: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí zloženie hormonálnej antikoncepcie a jej vplyvom na ženské telo. The post Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Z antikoncepčných tabletiek sa priberá: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí prečo niektoré ženy z antikoncepcie priberajú. The post Z antikoncepčných tabletiek sa priberá: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Antikoncepčné tabletky spôsobujú rakovinu: mýtus alebo fakt?

MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí, čo sa skrýva za mýtami o antikoncepcii a rakovine. The post Antikoncepčné tabletky spôsobujú rakovinu: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Ženy, ktoré dojčia, nesmú užívať antikoncepciu: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí prečo by ženy po pôrode nemali užívať dvojzložkovú antikoncepciu. The post Ženy, ktoré dojčia, nesmú užívať antikoncepciu: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Po vysadení antikoncepčných tabletiek môže mať žena problém otehotnieť: mýtus alebo fakt?

MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí, čo je pravdy na povere spájajúcej ťažkosti s otehotnením a vysadením antikoncepčných tabletiek. The post Po vysadení antikoncepčných tabletiek môže mať žena problém otehotnieť: mýtus alebo fakt? appeared first on

prejsť na článok