Masky na tvár

Už od útleho detstva pravdepodobne každé dieťa videlo svoju maminu, ako si dáva masku na tvár v dôvere, že zastaví starnutie, poprípade že jej pleť bude krajšia, čistešjšia a žiarivejšia. A samozrejme ja som nebola výnimkou. Aj keď som to ako malá nechápala, samozrejme som chcela ísť v jej šľapajách. Pamätám si, že jeden z prvých masiek ktoré som kedy vyskúšala boli zlupovacie masky, ktoré mi v tom čase prišli ako dosť zábavné, no neskôr som svoj názor zmenila a skôr mi to prišlo ako otvravné. Najmä pokiaľ som si dala príliš veľa masky, tak nestvrdla a nedala sa zlupnúť, a pokiaľ naopak príliš málo, tak sa trhala a musela som masku zlupovať kúsok po kúsku. A to samozrejme bolo zdĺhavé. Navyše, ten správny pomer nanášania som len málokedy našla, a tak som sa vždy trápila s týmito maličkosťami, ktoré mi však celý proces skrášľovania iba strpčovalo. Neskôr som však natrafila na takzvané plátenné masky, ktoré už chodia v celku, a teda jediné čo človek musí je dať si ich na tvár. A to je samozrejme vďaka výrezom na oči, nos a ústa pomerne jednoduché. Navyše, popri ich nanášaní môžem robiť rôzne veci. Napríklad aj práve teraz mám jednu z plátenkových masiek na tvári, konkrétne Seoul Girls Beauty Secret, a popritom píšem tento článok. Zatiaľ čo kedysi tieto masky boli iba hydratačné, dnes sú tieto plátenkové masky na rôzne využitie ako napríklad po opaľovaní, upokojujúca maska, protivrásková atď. Ba dokonca niektoré sú aj v smiešnom prevední, ako napríklad so vzorom zvieraťa. Za mňa jediná nevýhoda týchto masiek je to, že na niektorých miestach tváre ni eveľmi pekne prilne, a teda niektoré časti tváre sú lepšie ošetrené ako iné. U mňa je len veľmi málo takýchto masiek, ktoré mi sedia na bradu.The post Masky na tvár first appeared on Lifi.sk.The post Masky na tvár appeared first on Lifi.sk.

prejsť na článok

Domáca maska na tvár s moringovým práškom

Ak si radi vyskúšate účinok prírodného produktu najprv v domácej výrobe, ponúkame Vám recept na namiešanie home-made pleťovej masky na tvár s dokonalým omladzujúcim efektom.

prejsť na článok

Erotické hry, masky a kostýmy

Erotické hry, masky, kostýmy a všetko, čo s tým súvisí. Ak nepochodíte doma alebo u svojej stálej partnerky, určite sa môžete obrátiť na spoločníčky.

prejsť na článok

Zlato v kozmetike: Tajomstvo pre dokonalú pokožku

Zlato vzácny kov, ktorý už stáročia fascinuje ľudí svojou krásou a hodnotou. Ale vedeli ste, že zlato v kozmetike môže mať pozoruhodné účinky aj na Vašu pokožku? V posledných rokoch sa zlato stalo populárnou zložkou v kozmetických produktoch, a to nielen

prejsť na článok

BREATHPLAY alebo SEX NA OSTRIE NOŽA

Breathplay môžeme označiť ako "hrátky s dychom", jedná sa o kontrolované obmedzovanie vzduchu potrebného na dýchanie. Používajú sa ruky, pomôcky, masky.

prejsť na článok

Skrátený tvar ´d znamená to would alebo had?

Predstavte si, že v anglickom texte natrafíte napríklad na vetu: I‘d do it.Je to I would do it The post Skrátený tvar ´d znamená to would alebo had? appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok