Máš meniny

Čo to vidím v kalendári? Koho meno tam dnes žiari? Zdá sa, že máš meniny, tak nestváraj koniny. Do baru si niekam zájdi, cestu domov v noci nájdi!

prejsť na článok

Teo oslavoval meniny

Teo oslavoval meniny. V detských jasliach Mravček v Trenčíne na Sihoti 3 je vždy kopec zábavy. Fotky z našich dobrodružstiev si môžete pozrieť tu. Alebo sa pozrite ako to u nás krásne vyzerá. The post Teo oslavoval meniny appeared first on Jasle Mravček

prejsť na článok

Leuško oslavoval meniny

Leuško oslavoval meniny. V detských jasliach Mravček v Trenčíne na Sihoti 3 je vždy kopec zábavy. Fotky z našich dobrodružstiev si môžete pozrieť tu. Alebo sa pozrite ako to u nás krásne vyzerá. The post Leuško oslavoval meniny appeared first on Jasle Mr

prejsť na článok

Oslavovali sme meniny a narodeniny

Dvojičky Teo a Tom oslavovali svoje druhé narodeniny a k tomu mal ešte Alex meniny. V detských jasliach Mravček v Trenčíne na Sihoti 3 je vždy kopec zábavy. Fotky z našich dobrodružstiev si môžete pozrieť tu. Alebo sa pozrite ako to u nás krásne vyzerá.

prejsť na článok

Darček na meniny

Aký darček na meniny, čokoládku, či kvetiny? Aspoň esemesku krátku prifarbenú máličko sladkou pusou na líčko.

prejsť na článok

Oslavovali sme meniny a dvojité narodeniny

Miuška a Mateo oslavovali svoje druhé narodeniny a k tomu mala ešte Vikinka meniny. V detských jasliach Mravček v Trenčíne na Sihoti 3 je vždy kopec zábavy. Fotky z našich dobrodružstiev si môžete pozrieť tu. Alebo sa pozrite ako to u nás krásne vyzerá.

prejsť na článok