Marcové / Aprílové novinky

Posledné dva mesiace sme strávili v prírode a navštívili mnoho krásnych miest v našom okolí. Samozrejme nesmú chýbať naše chlpaté kólie, ktoré nám robili na výletíkoch spoločnosť. Fotky zo všetkých výletov nájdete v galérií. V marci sme oslávili narodeniny našej La Mérky (11 rokov), Stingyho (3 roky) a Kaylinky (4 roky), ako aj vrhu J a K (4 roky) a vrhu E (7 rokov) a v apríli narodeniny našej Kolušky a jej súrodencov z vrhu C (8 rokov). Prajeme všetkým mnoho rokov v zdraví a spokojnosti. Veľmi nás tiež potešili správy o narodení 3 krásnych vrhov po našom odchovancovi Damienovi (Damien Black Amnis Rhei) tento rok.  Pridali sme nové fotky našich odchovov do ich galérií: Merlin AR, Jewel of AR, James Cook AR, Jasmine AR, Crusader AR, Crystal AR, Clarity AR,  Darling Black AR, Edmond AR, Ellegance Ella AR, Hard Rock AR a aj našej Cole (Coca Cola Amnis Rhei), La Mérke (Sea Dreamers La Mer at Amnis Rhei), Ricci (Nina Ricci Blue du Clos de Windmire) a Kaylinke (Kayleen Amnis Rhei). Ďakujeme všetkým majiteľom za krásne fotky, vždy nás to veľmi poteší! Príspevok Marcové / Aprílové novinky zobrazený najskôr Amnis rhei.

prejsť na článok

Prvé aprílové teplé dni

Prvé aprílové teplé dni využili klienti Domu svätého Juraja vyhrievaním sa na slnku, návštevou Farmy sv. Jozefa, prechádzkami i návštevou farského kostola v Nedeľu Božieho milosrdenstva s milým posedením u sestričiek.

prejsť na článok

IVAR novinky 2023

IVAR novinky 2023 Obrázky sú ilustračné. Ďalšie informácie nájdete v priloženom dokumente. Platí pre zmluvných obchodných partnerov GC SKUPINY. Produkty v ponuke GC SKUPINA, GIENGER

prejsť na článok

Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA

Chcete robiť po novom? Pozrite si novinky v Aurus EKONOMIKA The post Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Aprílové skvelé ceny pre Váš oddych v Hoteli Diplomat

Wellness Hotel Diplomat v Rajeckých Tepliciach ponúka zvýhodnené ceny na vybrané wellness a beauty služby každý mesiac v roku a inak tomu nie je ani v apríli. Tentokrát si môžete počas celého mesiaca dopriať vstup do bazéna do 12,00 hod. s 20% z...

prejsť na článok

NOVINKY: Sodom, Root, Avantasia, Guns N Roses, Disturbed,

Novinky na www.helmagazine.eu Príspevok NOVINKY: Sodom, Root, Avantasia, Guns N Roses, Disturbed, je zobrazený ako prvý na www.irock.sk.

prejsť na článok