Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa staršieho ako 3 miesiace

MANUAL-NA-URCENIE-ZAVAZNOSTI-ZDRAVOTNEHO-STAVU-DIETATA-–-STARSIEHO-AKO-3-MESIACE_v-13.5.2021 Príspevok Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa staršieho ako 3 miesiace je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok

Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa mladšieho ako 3 miesiace

MANUAL-NA-URCENIE-ZAVAZNOSTI-ZDRAVOTNEHO-STAVU-DIETATA-–-MLADSIEHO-AKO-3-MESIACE_v-13.5.2021 Príspevok Manuál závažnosť zdravotného stavu dieťaťa mladšieho ako 3 miesiace je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok

Manuál – závažnosť zdravotného stavu dospievajúceho

Zobraziť viac MANUAL-NA-URCENIE-ZAVAZNOSTI-ZDRAVOTNEHO-STAVU-DIETATA-–-DOSPIEVAJUCEHO Príspevok Manuál – závažnosť zdravotného stavu dospievajúceho je zobrazený ako prvý na Pediatria Chtelnica.

prejsť na článok

Výhody a nevýhody pri kúpe novostavby a staršieho domu

Kúpa domu je jedným z najvýznamnejších finančných rozhodnutí v živote človeka či rodiny. Výber medzi novostavbou a starším domom môže byť zložitý a obidve možnosti majú svoje výhody a nevýhody. V tomto článku sa pokúsime poskytnúť vám podrobný pohľad na t

prejsť na článok

Manuál THINKWARE F70

F70_QSG_ACMA-024JAM102_210809_Print-ALL-en-sk-cz Príspevok Manuál THINKWARE F70 je zobrazený ako prvý na Thinkware.

prejsť na článok

V čom môže pomôcť monitoring pri kúpe staršieho objektu?

Tak ako si dávate pri kúpe napr. staršieho domu robiť revíziu strechy, elektroinštalácie, plynu či vodovodného potrubia je rovnako dôležité zistiť stav kanalizácie. Monitoring dokáže odhaliť technický stav potrubia vďaka čomu sa vyhnete neskorším vysokým

prejsť na článok