Manipulačná ruka

Manipulačná ruka [Pozrite si galériu obrázkov na gcorp.sk] Manipulačná ruka Vyrábame manipulátory do výrob na mieru. Presnosť manipulácie a prostredie v ktorom stroj pracuje si zákazník špecifikuje pri objednávke. Váha manipulovaného predmetu, uchycovanie a výška zdvihu predmetu sú voliteľné Manipulátory sú napájané aj z batérií. Vyrobené na Slovensku. Pre bližšie informácie nás kontaktujte. The post Manipulačná ruka first appeared on GCorp.The post Manipulačná ruka appeared first on GCorp.

prejsť na článok

Triasla sa jej ruka

Zomrela starká a Jurko plače, lebo mu čítala každý večer rozprávku. Úlohy sa ujíma mamička, ale Jurko stále plače. - Prečo plačeš? - Starká ma aj hladkala , vraví Jurko. Mamička ho hladká a číta ďalej. - Starká mi držala aj pipíka. Mamička to urobí a

prejsť na článok

Žalm 129

Kňaz cestujúci autom zbadal pri ceste stopujúcu rehoľnú sestru. Zastavil, ponúkol jej rameno, ktoré s vďakou prijala a pomohol jej nastúpiť. Keď ju usadil a zapol pásy, všimol si, že z mníšskeho habitu vykúkajú nádherné nohy, čo ho vykoľajilo tak, že mu r

prejsť na článok

Omyl

Hovorí mladá slečna kňazovi: - Velebný pán, čo robí vaša ruka na mojej sukni? - O dcéra, prepáč, zmýlil som si ťa s miništrantom.

prejsť na článok

Čítanie časopisu Playboy

Viete, prečo je pre mladých chlapcov dobré čítať časopis Playboy? Lebo sa im zlepšuje koordinácia ruka - oko.

prejsť na článok

Najzaľúbenejší pár

Valentín dnes naše srdcia spojí, a aj bez svadby budeme láskou svoji. Ruka v ruke, s úsmevom na tvári, budeme najzaľúbenejší pár v chotári.

prejsť na článok